ARACIM ARTIK DAHA ÇOK SES ALIYOR

yasincan51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar aracımı temmuzda aldım şu an 4200 km de 1.6 act. sel. araç aldığım zamanlarda içeri sanki daha az ses alıyordu birde kışın etkisiyle sanırım kapı çevresindeki fitiller özelliğini mi yitirdi nedir. bu fitiller için bi ürün falan varmı yoksa belli aralıklarda değiştirmelimiyim.

Ynt: ARACIM ARTIK DAHA ÇOK SES ALIYOR

yasincan51 link' Alıntı:
merhabalar aracımı temmuzda aldım şu an 4200 km de 1.6 act. sel. araç aldığım zamanlarda içeri sanki daha az ses alıyordu birde kışın etkisiyle sanırım kapı çevresindeki fitiller özelliğini mi yitirdi nedir. bu fitiller için bi ürün falan varmı yoksa belli aralıklarda değiştirmelimiyim.

Bu kadar kısa sürede fitillere birşey olmaz. Soğuk havalarda lastikler daha sert bu yüzden gürültülü.

madmax50 link' Alıntı:
Bu kadar kısa sürede fitillere birşey olmaz. Soğuk havalarda lastikler daha sert bu yüzden gürültülü.

Katılıyorum, aracı aldığım Kasım ayı ile bu ay arasında ki ses farkı benimde dikkatimi çekmişti, coğrafi koşulların getirilerinden ötürü. Merak etmeyin.

inşallah öyle olur aslında dediğiniz gibi araç daha çok yeni

Niğde nin soğuğu çok serttir lastikleriniz soğuktan hayli sertleşip ses yapıyorlardır arkadaşların da dediği gibi..

evet hele şu aralar sabah arabayı tamamen buzla kaplanmış buluyorum :)

yasincan51 link' Alıntı:
evet hele şu aralar sabah arabayı tamamen buzla kaplanmış buluyorum :)

Ben mühendislikteyken dersten çıktığımda arabayı bulamıyordum  005hihih

Geri