Aracım birden hızını kesti

mmtcopur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar aracim 1.6 edition daha 1 aylık felan az önce motora bi yüklenetyim dedim 2. Viteste 105 km hiza ulaştı daha sonra sanki aracın motoru sanki durmuş gibi boşluğa düştüm Bise oldu diye korktum 3e takip gazı kestim sonra baktım normal çalışıyor acaba motorda bir problem olabilir mi yoksa bi engelleyici gibi Bise mi var :(

Ynt: Aracım birden hızını kesti

2. viteste 105 km ulaştığına göre kesin devir kesici limitör devreye girmiştir.

Tüh bende Bise oldu sandim korkup devam etmedim keşke etseydim 200 ü geçerdi heralde

mmtcopur link' Alıntı:
Tüh bende Bise oldu sandim korkup devam etmedim keşke etseydim 200 ü geçerdi heralde
devir kesici limitore girinci devam edemezsiniz. Motoru korumaya alir arac daha fazla gitmez.

Yok vites değiştirip gazı kestim ya ondan sonra devam etseydim demek istedim

2'de 105 ? devir kactaydi?
harbiden iyi gozukuyo, eger 2 de 105 olduguna eminseniz. deger cok hos gozukuyor..

100'u belki die dusunurken ben, 105 dediniz :) motora bakisimi degistirdiniz walla :) helal olsun

Benimde bir kez 1. viteste başıma gelmişti yanlış hatırlamıyorsam 50-55 km civarında bir hızdaydım (6000~ devir). Çok sık tekrarlanmaması gereken birşey. Uzun vadede motora zarar verecektir diye düşünüyorum.

chiv link' Alıntı:
Benimde bir kez 1. viteste başıma gelmişti yanlış hatırlamıyorsam 50-55 km civarında bir hızdaydım (6000~ devir). Çok sık tekrarlanmaması gereken birşey. Uzun vadede motora zarar verecektir diye düşünüyorum.

- ya of. soyle icimdeki hiz tutkusunu atacagim bi egitim merkezi olsaydi. soyle guzel guvenli pistler olsaydi. hoca araci kaydira kaydira viraja girmeyi ogretseydi. icimde ki hiz tutkusunu uyandirdiniz :)))

onderak link' Alıntı:
2'de 105 ? devir kactaydi?
harbiden iyi gozukuyo, eger 2 de 105 olduguna eminseniz. deger cok hos gozukuyor..

100'u belki die dusunurken ben, 105 dediniz :) motora bakisimi degistirdiniz walla :) helal olsun
devir tam kırmızıya gelmişti sanırım 7000 olması lazım açıkçası bende beklemiyordum şaşırdım

mmtcopur link' Alıntı:
devir tam kırmızıya gelmişti sanırım 7000 olması lazım açıkçası bende beklemiyordum şaşırdım

- hic bi sey olmaz, arac kesiciye girmeden kendini korumaya aliyor. guvenle denemekten bi sey olmaz. ama herseyin fazlasi zarar, o yuzden sureklide denememek lazim. size tavsiyem araciniz tam olarak isinmadan yuksek devir ve hiz denemesi yapmayiniz. ama ara sira denemenin araca yarari olur bence, motor ustundeki uyusuklugu atar :) hem onun zevkide baska :))

Geri