ARACIM İLK ÇALIŞTIRMADA MOTOR AŞIRI TİTRİYOR VE KİMİ ZAMAN İSTOP EDİYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OPEL205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OPEL205

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar, opel astra 2012 edition otomatik bir araç aldım.İlk kez opel marka araç kullanıyorum ve bu araçta sabahları ilk çalıştırdığımda motor aşırı zorlanıyor ve gündüz farları gidip geliyor kimi zaman göğüs ışıklarına söner gibi oluyor.Gaz vermeye çalıştığımda gaz pedalı boşa çıktı.Bir iki sefer,de istop etti. Bunlara ustama anlattığımda önce aracımın aküsünü değiştirdik far ve ışık sorunu çözüldü ama diğer sorun çözülmedi,hafta başı bujileri değiştirdik gene sorun devam ediyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayıp çözüm bulabilen birileri var ise tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Hocam aklıma gelenler, yakıt temizliği, filtrelerin durumu ?

İkinci el yeni aldığınız bir araçta aklınızda bulunsun ilk iş gidip genel bakımları ve kontrolleri yaptırmak olsun. Bir kaç güne akü sorunu yaparsa sarj dinamosuna da bakmak gerekir. Diğeri yakıt pompası ile de alakalı olabilir.

Hocam aklıma gelenler, yakıt temizliği, filtrelerin durumu ?
KARDEŞ HAVA FİLTRESİ POLEN FELAN BUNLARIN BAKIMINI YAPTIRDIM.TEŞEKKÜRLER

İkinci el yeni aldığınız bir araçta aklınızda bulunsun ilk iş gidip genel bakımları ve kontrolleri yaptırmak olsun. Bir kaç güne akü sorunu yaparsa sarj dinamosuna da bakmak gerekir. Diğeri yakıt pompası ile de alakalı olabilir.
ALTIĞIM GÜN ZATEN RUTİN BAKIMLARINI YAPTIRMIŞTIM.SONRA AKÜYÜ DEĞİŞTİRDİK.ASLINDA USTAYA BEN YAKIT POMPASI OLABİLİR DEMİŞTİM, USTA İSE O YAPMAZ BUJİLERE BAKIP BUNDAN OLMUŞ DEDİ.TABİ ARACI BİLGİSAYARA BAĞLAYARAK KONTROLERİNİDE YAPTI.VERDİİNİZ BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Lpg ile sorundur diye düşünüyorum..Lpg li araçalrda genelde bu tip gaz tepkisi vermeme(yememe)gibi sorunlar oluyor..

Bu arada lütfen yazıları küçük olarak yazalım..Teşekkür ederim..

Lpg ile sorundur diye düşünüyorum..Lpg li araçalrda genelde bu tip gaz tepkisi vermeme(yememe)gibi sorunlar oluyor..

Bu arada lütfen yazıları küçük olarak yazalım..Teşekkür ederim..
Lpg bakımlarını yaptırdım aracın lakin bu sorunları lpg ustasına sormamıştım..İşin aslın şimdi oda şundan deyip masraf acılsın istemiyorum. Bu siteyi internetten buldum belki burdan birşeyler çıkarsa nokta atışı yaparım diye düşündüm. Teşekkürler bu arada..

Lpg bakımlarını yaptırdım aracın lakin bu sorunları lpg ustasına sormamıştım..İşin aslın şimdi oda şundan deyip masraf acılsın istemiyorum. Bu siteyi internetten buldum belki burdan birşeyler çıkarsa nokta atışı yaparım diye düşündüm. Teşekkürler bu arada..
Burdan nokta atışı yapmak gerçekten çok zor...Yani aynı durum başına gelmiş birine denk gelmesi lazım...Çok duylan bir arızada olmadığı için bizim yapabiceğimiz malesef tahminler...Sizide anlıyorum ustalara genel olarak malesef güven problemimiz var hepimizin...İyi bir usta bulup nokta atışını yapıp bize sağını solunu fazla kurcalamadan en uygun fiyata çıkarsın diye bekliyoruz ve istiyoruz ama malesef bu işi hakkıyla yapan sanırım pek fazla ADAM kalmamış...

Geri