Aracimda Sehir Halinde Titreme Var.yardiimmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAKKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAKKAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:cry: :cry: :cry: :cry: OPEL VECTRA 2.5 CDX ARACIM VAR VE ARACIMDA HIZLANMA ESNASINDA TİTREME VAR.ARACIMI ROT BALANS YAPTIRDIKTAN SONRA ARACIM DA HIZLANMA ESNASIN DA TİTREME OLUYOR.TİTEME BALANSDAN DOLAYI YAPMADIGI AMA NEDEN YAPTIGI NI BULAMADIK.DİKİCİ OPEL YETKİLİ SERVİSE GÖTÜRDÜM.ORDA LASTİKLERE BALNS YAPILDI AMA TİTEME DEVAM ETTİ NEDENİNİ BULAMADILAR AKS LARDA BUKULME İHTİMALİ ÜZERİNDE DURUYORLAR.TABİ TAHMİN EDİYORLAR.SİZCE NEDEN OLABİLİR LÜTFEN BAŞINDAN BU TİP OLAYGECMİŞ ARKADAŞLARDAN VE SERVİSTEKİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLIYORUM.:cry: :cry: :cry:

balans yaptırmış olman balansın düzgün yapıldığı anlamına gelmez. benim arabada titriyo 120 den sonra. ben balans cının düzgün apmadığını biliyorum aceleden sanayide bi lastikciye yaptırmıştım balansı. iyi bir rot balanscıya git işin çözülür.

lastiklerede bakın içindeki teller deforme olursada titriyo araç...

rot ayarı yaptırdın mı?

benim aracım da 140 dan sonra sadece direksiyon titriyordu. rot balans çözüm olmadı. En son jantlar içinde bilezikler yokmuş. Boşluk olduğundan yapıyormış. Taktırdım. Sorun %85 düzeldi. çok hafif kaldı. onu da üstünde balans ile çözecez inş.

titreme gaza basınca oluyosa akslardan olur ama sürekli yapıyosa rot balanstır. bendede aynı sıkıntı var da akslar değişti sonra bişey kalmadı :D

Arkadaşım bendede aynı sorun vardı jantlar eğrilmiş düzelttirdim hiç bi sorun kalmadı

Geri