Aracımdaki Darbe Boya Olmadan Nasıl Hallederim

vahitceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar konuyu nereye açacağımı bulamadığım için buraya açıyorum resimde gösterdiğim aracım hafif duvara çarptığı için bir zedelenme oluştu bunu boya vurmadan rötüşlerle belli olmayacak şekilde nasıl halledebilirim acaba Oto King gittim zedelenme olan yeri boyarız etrafınıda vernik yaparı dedi ufacık yere yardımlarınızı bekliyorum

boya istemiyorsanız tamponu değiştirin. ;)

bence dursun tampon bu Allah korusun ama sürtebilirsiniz sürtebilirler nazarlık o nazarlık :)

cevaplarınız için teşekkürler otoparkçıya verdim adam gözümün önünde duvara vurdu neyse kısmet artık boyatıcaz heralde

kaplama yaptıra bilirsin belli bile olmaz ama boyat daha iyi bence...

tampon boyasından sıkıntı olmaz, adı üzerinde tampon koruyucudur, aracı satarken cok merak eden lifte kaldırıp iç aksamlarına bakıp aracın darbesini öğrenebilir.

rütuş boyası atın üstüne de pasta cila yeter boyatmaya gerek yok kanımca. zaten bu tip hasarların bahanesi bellidir biri sorarsa taş geldi dersiniz :D ( ford mu la o? :D )

aynen ford focus 2011 titanium sedan :)
rütuş boyası atın üstüne de pasta cila yeter boyatmaya gerek yok kanımca. zaten bu tip hasarların bahanesi bellidir biri sorarsa taş geldi dersiniz :D ( ford mu la o? :D )

Geri