Aracımı Çizmişler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tnrdamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnrdamo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar mehaba. bugün aracımın sol kapısı ile on sol çamurluğun birleştiği yerde yaklaşık 10-12 cm.lik çizik farkettim. daha önce yoktu muhtemelen yoldan geçen birisi anahtar veya başka bişi ile yaptığını tahmin ediyorum. çizik yer yer boyanın altına astara kadar inmiş yani tırnağa geliyor. bunu kapatmanın bir yolu var mı? elimde aracımın rutüj boyası mevcut fakat kullanırsam çok cirkin durur diye cesaret edemedim. tavsiyesi olan var mı??? (Yoldaki araçları zevk için çizenlerin allah belasını versinn)

Son düzenleme:
geçmiş olsun öncelikle...kötü bir durum...çiziğin yanlarını kapatıp bantlayıp dısarıya taşırmayacak sekilde rutuş yaptırın...sonra rutuş fazlalıkalrını alın...deneyin bişey kaybınız olmaz...ben fazlada belli olacagını düşünmüyorum...;)

Çok geçmiş olsun. Ben arabaya yazı yazdıkları zaman oluşan kılcal çiziklere bile çok sinirleniyorum sizin durumunuz cidden çok can sıkıcı :( :(

Rengi bilmiyorum ama rötuş yapıp bi süre sonra(iyice kuruyana kadar) bekleyip zımpara + polish yapılabilir. :)

arkadaşlar mehaba. bugün aracımın sol kapısı ile on sol çamurluğun birleştiği yerde yaklaşık 10-12 cm.lik çizik farkettim. daha önce yoktu muhtemelen yoldan geçen birisi anahtar veya başka bişi ile yaptığını tahmin ediyorum. çizik yer yer boyanın altına astara kadar inmiş yani tırnağa geliyor. bunu kapatmanın bir yolu var mı? elimde aracımın rutüj boyası mevcut fakat kullanırsam çok cirkin durur diye cesaret edemedim. tavsiyesi olan var mı??? (Yoldaki araçları zevk için çizenlerin allah belasını versinn)
üye tanıtımı yapılana kadar konu kapalıdır. (Form kuralı :1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri