Aracimi Muayene'ye Götrceemde Yardim Estiyoom!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PTB61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PTB61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracimi Muayene'ye Götrceemde Yardim!!

Slm arkdslar aracı yarın muyeneye getırcem fakat ilk kez gıdıceem ıcın neler gerektıgını bılmıyorum!!benım plakalar muhursuz farlar farklı falan flan sorun olur mu??yardım lutfen...bide kac papel aliim yanıma..:D

Son düzenleme:
camlarda fılm varsa ısın zor
plakalarda sekıllı orjınalınden farklı yazım bıcımındeyse gecmen zor
tabı bulundugun ıle gore degısır

camda film varsa arabayı güneşli bi yere çek. şöför camını da aç bişi olmaz :D

yani en azından konya da olmuyor :D

arkadaşlar bi arabanın ilk muayenesi ne zaman yapılmak zorundadır?

Araç Muayene Ücretleri Araç Türü
İlk Muayene
Geçerlilik Süresi
Son Muayenelerin
Geçerlilik Süresi
Muayene Ücreti Yerli Otomobil
3 yıl​
2 yıl​
72.700.000 TL​
Ithal Otomobil
3 yıl​
2 yıl​
72.700.000 TL​
Taksi
1 yıl​
1 yıl​
72.700.000 TL​
Kiralik Otomobil
1 yıl​
1 yıl​
72.700.000 TL​
Ticari Araçlar
1 yıl​
1 yıl​
72.700.000 TL​

ücretler değişti dikkate alma..

egzos emisyonu yaptır.(aracın 2005 ise)(22 ytl).
vergi dairesinden muayene için borcu yoktur al.(yok dimi:)?)
vezneye 111 ytl muayene harcı yatır
ekipmanını hazırla
(ilk yardım çantası,yangın söndürücüşreflektör v.s)

doğru muayene istasyonuna

kolay gelsin..:)

oncelikle yarın yaptırma derim. havanın guneslı oldugu bırgun yaptırırsın. camları da dolayısıyla açarsın sorun olmaz. sımdı yarın hava yagmurluyken camların acık gırersen muayeneye sorun ederler. baktın gorevli zırvalıyor evraklarını ıste cık hemen ordan. gorevlerını suistimal ediyorlar kendını ummadıgın bır pazarlıgın ıcınde buluyorsun..

hem onların ne haddine ki benim cam filmime karışmak? belki camlarım filmli ama kar kış kıyamet kullandıgım her an camlarım açık gezıyorum. onlara ne ki? kullanmadıgım zamanlarda karşısına geçıp izliyorum haz alıyorum. cay ıcıyorum. kime ne?

oncelikle yarın yaptırma derim. havanın guneslı oldugu bırgun yaptırırsın. camları da dolayısıyla açarsın sorun olmaz. sımdı yarın hava yagmurluyken camların acık gırersen muayeneye sorun ederler. baktın gorevli zırvalıyor evraklarını ıste cık hemen ordan. gorevlerını suistimal ediyorlar kendını ummadıgın bır pazarlıgın ıcınde buluyorsun..

hem onların ne haddine ki benim cam filmime karışmak? belki camlarım filmli ama kar kış kıyamet kullandıgım her an camlarım açık gezıyorum. onlara ne ki? kullanmadıgım zamanlarda karşısına geçıp izliyorum haz alıyorum. cay ıcıyorum. kime ne?

cam filmi takmak kanunen yasaktır

Geri