Aracımın Kasko Değeri Lütfen Yardım

themaniac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle konunun yeri burasımı tam olarak bilmiyorum fakat yanlış yere açtıysam özür dilereyerek taşınmasını talep ediyorum...

Ben yaklaşık 16 17 gün önce bir trafik kazası geçirdim ve aracımı ankaradaki tereyağoğlu yetkili servise çektirdim...kazada tramer.org sitesindende kontrol ettim %100 karşı taraf suçlu. Aracımda 5000tl masraf çıktı buda benim bildigim kadarıyla 9000 olan kasko değerimin yarısını geçiyor ve ben aracımın pert olmasını beklerken bugun yapmış oldugum telefon görüşmesinde karşı tarafın sigorta şirketi bana aracımın degerinin 13000 lira oldugunu söyledi. bu aracı perte çıkartmak istemedikleri için veya bu işten bi çıkarları olduğu için yapılmış olan bir oyun olabilirmi? ben bu kasko değerini tam olarak nasıl ögrenebilirim?
aracım 96 model opel corsa gsi

Arkadaşim iyi hoş diyosunda senin arabanin diyelim ki kasko değeri 10,000 ve farzedelim aracini pert ettiler sana 10,000 asla vermezler piyasa rayiç bedelini verirler benim basimdan gecti 2004 astra enjoy vardi perte cikti kasko degeri 20,500 du 18,000 para aldim bazi arkadslar pert ciksin parani alirsin diye dusnuyo ama kasko degeri alinmiyo vermiyorlar piyasadaki en dusuk parayi veriyorlar

kesinlikle sana kasko bedeli üzerinden ödeme yapmazlar. eksper raporu ile ortalama ikinci el bir 96 corsa gsi parası alabilirsin en fazla. ki buda kasko bedelinden düşüktür. 13000 kasko bedeliyse sana 9000-10000 belki verirler... arabasız kaldığın zararın olur... bu linkten aracının kasko bedelini öğrenebilirsin.
http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/Kasko Deger Listesi

iyide ben bunu sormadım ki ben bu söylediklerinizi zaten biliyorum araçtan bi yıpranma payı kestiklerini benim sorum biraz farklı az daha dikkatli okursanız daha net anlayacaksınız arkadaşlar...burda böyle bi farklılık cıkmasının sebebi nedir acaba??hangisin baz alarak hareket edecekler? bu aracın kasko degerinin 13000 çıkması imkansız...

poliçede yazan neyse odur...

Başka bir kasko şirketini ara ve onlardan kasko yaptırmak istediğini eski irketinle aranda boyle bi olayın oldugunu anlat sana ne cıkarla boyle birşey yaptıklarını soylerler.. onlara kasko yaptrcaqını soyleyeceksin cunki bi güven vermiş olursun ve onlarda müşteri tavlıycak heralde seni aydınlatrlar

poliçende yazan miktar geçerli. sonuçta sen o bedel üzerinden prim ödüyorsun. ona göre hesapla... geçmiş olsun. bu arada 2009 kasko değerinde 9000 tl...

bilgilendirdiginiz için çok teşekkürler ama bu şirketin beni arayıp aracın kasko degerinin 13000lira demesini hala anlayabilmiş değilimmm :(

evet poliseyi dikkate almalısın bencede kardeşim.
cana gelmesinde mala gelsin gerisi yalan.
cok gecmis olsun.

Geçmiş olsun sizde bir şey yoksa gerisi hallolur sıkmayın canınızı.

Geri