Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler bendede aynı sorun vardı çözdüm.arkadaşım buton aydınlatmaları değişiyor fakat kolay değil. ampulün lehim yerleri plastik uzman biri yapmazsa plastik erir ve düğme tamamen kullanım dışı kalabilir . aşağıdaki linkte konuyu açmıştım.oradan bakabilirsin.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=49017
Merhaba Arkadaslar,park lambalarını actıgım zaman bütün ışıklar yanıyor ama bır tek klima lambasının ışıgı yanmıyor ama klıma calısıyor bu lamba degısıyormu acaba
Sigortaları tekrar kontrol edin eksik olan olabilir yada patlak sigortaMerhaba Arkadaslar,
Opel Astra 1.3h 2006 arka bagaj sigortalar ile oynadim.ve simdi klima,arka cam isitma,hava devirdaim düğmelerinin isiĝi yanmiyor nasil yapabilirim?
opel astra h 1.3 arka bagaj sigortalariyla oynadim.ve simdi fani acar acmaz klima otomatik devreye giriyor,.klima hava devirdaim ve ve arka cam isitma dugmeleri calismiyor ve isiklari yanmiyor.sadece fan 1/2/3/4 calisiyoe sebebi nedendir bilen varmiSigortaları tekrar kontrol edin eksik olan olabilir yada patlak sigorta
neyse sorunu cozdum ugrastim kendim tamir ettim,.opel astra h 1.3 arka bagaj sigortalariyla oynadim.ve simdi fani acar acmaz klima otomatik devreye giriyor,.klima hava devirdaim ve ve arka cam isitma dugmeleri calismiyor ve isiklari yanmiyor.sadece fan 1/2/3/4 calisiyoe sebebi nedendir bilen varmi