aracımın klıma dügmesi calışıyor ama üstündeki ışık yanmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azender

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
park lambalarını actıgım zaman bütün ışıklar yanıyor ama bır tek klima lambasının ışıgı yanmıyor ama klıma calısıyor bu lamba degısıyormu acaba

ampülü kesmiş kardeşim ve değişebiliyor. aracının modeli nedir? ona göre yardım al.

opel vectra 97 gls kardesım

arkadaşım buton aydınlatmaları değişiyor fakat kolay değil. ampulün lehim yerleri plastik uzman biri yapmazsa plastik erir ve düğme tamamen kullanım dışı kalabilir . aşağıdaki linkte konuyu açmıştım.oradan bakabilirsin.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=49017

cok tsk edıyorum abı yardımlarınız ıcın yarın sökup bakacagız artık :D inş yapacagız

park lambalarını actıgım zaman bütün ışıklar yanıyor ama bır tek klima lambasının ışıgı yanmıyor ama klıma calısıyor bu lamba degısıyormu acaba
Merhaba Arkadaslar,
Opel Astra 1.3h 2006 arka bagaj sigortalar ile oynadim.ve simdi klima,arka cam isitma,hava devirdaim düğmelerinin isiĝi yanmiyor nasil yapabilirim?

Merhaba Arkadaslar,
Opel Astra 1.3h 2006 arka bagaj sigortalar ile oynadim.ve simdi klima,arka cam isitma,hava devirdaim düğmelerinin isiĝi yanmiyor nasil yapabilirim?
Sigortaları tekrar kontrol edin eksik olan olabilir yada patlak sigorta

Sigortaları tekrar kontrol edin eksik olan olabilir yada patlak sigorta
opel astra h 1.3 arka bagaj sigortalariyla oynadim.ve simdi fani acar acmaz klima otomatik devreye giriyor,.klima hava devirdaim ve ve arka cam isitma dugmeleri calismiyor ve isiklari yanmiyor.sadece fan 1/2/3/4 calisiyoe sebebi nedendir bilen varmi

opel astra h 1.3 arka bagaj sigortalariyla oynadim.ve simdi fani acar acmaz klima otomatik devreye giriyor,.klima hava devirdaim ve ve arka cam isitma dugmeleri calismiyor ve isiklari yanmiyor.sadece fan 1/2/3/4 calisiyoe sebebi nedendir bilen varmi
neyse sorunu cozdum ugrastim kendim tamir ettim,.

Geri