aracın altına mazot sıktırmak nekadar mantık lı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spike

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımın viraj lastiğinden kaynaklanan bir garc gurc sesi var elektirikçi arkadaş mazot sıktır keser diyor. Kendisi dobloya hep yapıyormuş ne dersiniz?

silikonlu gres var onu deneyin ben hic yapmadim ama genelde onu kullaniyorlar.

aracı kanala çıkarsam ben kendim süremezmiyim acaba? tam olarak nerde oluyor bu lastikler :)

aracımın viraj lastiğinden kaynaklanan bir garc gurc sesi var elektirikçi arkadaş mazot sıktır keser diyor. Kendisi dobloya hep yapıyormuş ne dersiniz?

viraj kol lastıgı sokulmesı gerek sokulmeden sıkınca kesmez.... hemde sokulunce ndn mazot sıkılsınkı gres surulur en azından.
mazot zarar verır kamyonmu bu

viraj kol lastıgı sokulmesı gerek sokulmeden sıkınca kesmez.... hemde sokulunce ndn mazot sıkılsınkı gres surulur en azından.
mazot zarar verır kamyonmu bu

ne gibi zarar verecek peki? benimde alt takımlardan gıcırtı sorunum vardı aynı yöntemi amortisörlere falan uyguladım aldım elime kompresörü heryerine sıktım bırak zarar vermeyi resmen yumşadı araba daha bi esnemeye başladı sürüş konforunu yeniden kazandım desem abartmış olmam

ayrıca ben mazotu zift çıkarmada kullanıyorum ve kapıları falan hep mazotla silmişimdir zarar verecek olsaydı 5 yıldır verirdi gres yağını heryere ulaştıramazsın sürmekle mazotta bir bakıma yağdır unutma

arkadaşlar salıncaklardaki burçlar ve viraj demir lastikleri ses yapar mazot zamanla bu lastikleri şişirecek ve bozacak buna takriben aracın yol tutuşunda gezmeler vs başlayacaktır sakıncalı belki 1 2 defa sesi yok edecek ama uzun sürede size komple ön takıma maal olacak yapmayın
şunu deneyin lift yada kanalda sıvı gres heryerde bulabilirsiniz onu sıkın köklü çözüm ise söküp greslemek yada değiştirmek çokta pahalı bi burç yada lastik değiller ama orjınal almaya dikkat edin zira yan sanayiler yumuşak çok esniyor

ayrıca ben mazotu zift çıkarmada kullanıyorum ve kapıları falan hep mazotla silmişimdir zarar verecek olsaydı 5 yıldır verirdi gres yağını heryere ulaştıramazsın sürmekle mazotta bir bakıma yağdır unutma[/QUOTE]

bizim bi arabada zifte girmişti mazotla yıkamışlar benden habersiz babam işte :( yazın güneşte 2 3 hafta sonra tüm dış fitilleri değişmek zorunda kaldım sen şanslı çıkmışsın mazot deyip geçmeyin ucuz ama keseye zarar :)

ne gibi zarar verecek peki? benimde alt takımlardan gıcırtı sorunum vardı aynı yöntemi amortisörlere falan uyguladım aldım elime kompresörü heryerine sıktım bırak zarar vermeyi resmen yumşadı araba daha bi esnemeye başladı sürüş konforunu yeniden kazandım desem abartmış olmam

ayrıca ben mazotu zift çıkarmada kullanıyorum ve kapıları falan hep mazotla silmişimdir zarar verecek olsaydı 5 yıldır verirdi gres yağını heryere ulaştıramazsın sürmekle mazotta bir bakıma yağdır unutma

kaporta aksamından bahsedılmıyor aracın altından bahsedılıyor. lastık aksam zarar görur?,
akıs körugu- su hortumları- burçlar-

heryerıne sıkmak sıze kalmıs bırsey

viraj lastiği diye google da aratın goreceksınız sonucu. kesinlikle kendiniz yaparsınız. servisler zaten guzel guzel para kazanıyorlar...

Geri