aracımın viraj lastiğinden kaynaklanan bir garc gurc sesi var elektirikçi arkadaş mazot sıktır keser diyor. Kendisi dobloya hep yapıyormuş ne dersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracımın viraj lastiğinden kaynaklanan bir garc gurc sesi var elektirikçi arkadaş mazot sıktır keser diyor. Kendisi dobloya hep yapıyormuş ne dersiniz?
viraj kol lastıgı sokulmesı gerek sokulmeden sıkınca kesmez.... hemde sokulunce ndn mazot sıkılsınkı gres surulur en azından.
mazot zarar verır kamyonmu bu
ne gibi zarar verecek peki? benimde alt takımlardan gıcırtı sorunum vardı aynı yöntemi amortisörlere falan uyguladım aldım elime kompresörü heryerine sıktım bırak zarar vermeyi resmen yumşadı araba daha bi esnemeye başladı sürüş konforunu yeniden kazandım desem abartmış olmam
ayrıca ben mazotu zift çıkarmada kullanıyorum ve kapıları falan hep mazotla silmişimdir zarar verecek olsaydı 5 yıldır verirdi gres yağını heryere ulaştıramazsın sürmekle mazotta bir bakıma yağdır unutma
aracı kanala çıkarsam ben kendim süremezmiyim acaba? tam olarak nerde oluyor bu lastikler![]()