Araçta bulunması gerekenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iakgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iakgul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,

Malum aracımızı yeni aldık ve her yerim evrak, doküman, kart doldu. şimdi benim bunlardan hangilerini araçta tutmam gerekiyor şaşırdım açıkcası. Ben size bir listesini vereyim siz kısaca belirtin olmazmı  steeringwheel

- Aracın İrsaliyeli Faturası (Burda şaşırdım işte bunun normal Fatura olması gerekmiyormuydu?)
- Trafik Sigortası ( Bu ruhsatın yannda olmalı dediler)
- Aracın Muayene Raporu ( Bazı opsiyonlar eklettiğimden muayeneye girmek zorunda kalmıştı araç )
- Opel Club Card
- Opel Car Pass
- Opel Assistance Card
- Plastik ve kementli üzerinde beyaz barcode kağıdına id tarzı bişiler yazılmış zımbırtı :p
- Vauxhall Car Pass
- Ufak deri bir çanta içerisinde Rehber, Kılavuz, Bilgi Kitapçıkları
- Beyaz bir A4 kağıt üzerinde fotokopi kalitesinde aracın en ince detayına kadar en,boy,ölçü,ses seviyesi,teker etc.. detaylarının yazıldığı belge.
- Birde bunlar yetmezmiş gibi kaskoyla ilgili belgeler.

Yardım pls.

Ynt: Araçta bulunması gerekenler

iakgul link' Alıntı:
Merhabalar,

Malum aracımızı yeni aldık ve her yerim evrak, doküman, kart doldu. şimdi benim bunlardan hangilerini araçta tutmam gerekiyor şaşırdım açıkcası. Ben size bir listesini vereyim siz kısaca belirtin olmazmı  steeringwheel

- Aracın Faturası
- Aracın Muayene Raporu ( Bazı opsiyonlar eklettiğimden muayeneye girmek zorunda kalmıştı araç )
- Opel Club Card
- Opel Car Pass
- Opel Assistance Card
- Plastik ve kementli üzerinde beyaz barcode kağıdına id tarzı bişiler yazılmış zımbırtı :p
- Vauxhall Car Pass
- Beyaz bir A4 kağıt üzerinde fotokopi kalitesinde aracın en ince detayına kadar en,boy,ölçü,ses seviyesi,teker etc.. detaylarının yazıldığı belge.

Yardım pls.

Car Pass kesinlikle arabada bulunmamalı çünkü aracın anahtarı ve kendi şifreleri o kartta yazılı. Anahtarı kaybeder arabaya erişim sağlamazsanız sıkıntı olur. Hele araba giderse onunla daha da kötü.

club Card serviste faydalı yine de kullanım klavuzuyla yatsın bence bagajda. Rehber kılavuz falan neden durmalı? ևünkü arabanın birşeyini açamayınca yada yerini bulamayınca ilk zamanlar süper işe yarıyorlar. (Bknz: şahsım kaputu açamayınca gibi) ((:

O kadar arabanın detay bilgisinin olduğu bir kağıt hiç arabamda durmadı, 11 senedir de öyle bir kağıda ihtiyacım olmadı açıkçası o konu size kalmış.

Muayene raporu dursun, yarın birgün kılın biri sorar belli olmaz.

Arabanın faturasını eve koyun, ruhsatı yeter, trafik sigortasıda ruhsatta dursun yeridir. (:

Barkod ID zımbırtısıda evde yatabilr bence. Anca servise giderken belki işe yarar. Bence seri nosu arabanın her işi çözer serviste ama belli olmaz. Aklıma gelenler böyle şimdilik. ((:

Ynt: Araçta bulunması gerekenler

iakgul link' Alıntı:
Merhabalar,

Malum aracımızı yeni aldık ve her yerim evrak, doküman, kart doldu. şimdi benim bunlardan hangilerini araçta tutmam gerekiyor şaşırdım açıkcası. Ben size bir listesini vereyim siz kısaca belirtin olmazmı  steeringwheel

- Aracın İrsaliyeli Faturası (Burda şaşırdım işte bunun normal Fatura olması gerekmiyormuydu?)
- Opel Club Card
- Opel Car Pass
- Opel Assistance Card
- Vauxhall Car Pass

Yardım pls.

aracın trafik sigortası
muayene raporu
opel clup card,car pass,asistan card ,id card bunlar size verdikleri ajanda benzeri defterle beraber torpido gözünde kalsın araç arıza yaparsa bu card ları servis ister.
kasko ve kaza tuttanak kağıdı

bu yazdıklarım aracıznızda daimi bulunması gereken belgeler.

Geri