aranızda tünel i kullanan varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ryanwilliams
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R

ryanwilliams

Bilgi Girilmemiş
Herkese selam ben genelde eve dönüş yolunda kasımpasanin ordaki tuneli kullanıyorum tunel boyunca aracım boşta gidiyot taki tunelden çıkana kadar aranızda varmı tünel başindan sonunavkadar boşta giden?nasıl yaptıgımı söyleyeyim tünelin içindeki havalandirmalarin rüzgarı aracları itikliyor

Ynt: aranızda tünel i kullanan varmı?

muhtemelen senı gormusumdur benım evde anthıll bınalarının orda evet tunele bomantıden gırıp kagıthane ıstıkametıne dogru gıdersen boşta arac dırek gıdıyor..
donuşte o kadar etkılı degıl ama hatta benım bazı arkadaslar orda kontak kapatıyor.. 011zaa 011zaa

vala benim evin orda da bi yokuş var gaza bassan gitmiyor.

boşta giderse araç daha az yakmaz ki bunu daha önce bahsetmiştik
gaza basmadan uygun vitese alırsanız daha iyi değil mi

HaKaN link' Alıntı:
boşta giderse araç daha az yakmaz ki bunu daha önce bahsetmiştik
gaza basmadan uygun vitese alırsanız daha iyi değil mi
bunun olması için aracın yavaşlaması lazım  yani vitesteyken ayağınız gazdan çekince araç motor freni yapıp yavaşlar sonuç olarak  tünelin sonunu zor görürsünüz :) ben genelde 4.vites 70 e sabitleyip geçiyorum bu rüzgarın itme olayınıda deniycem bakalım ne kadar etkili

sende kullanıyormusun o tuneli..

bana ters sadece gerektiğinde kullanıyorum o da ayda yılda 1 diyebiliriz levent-beşiktaş arası hergün ben

astraowner link' Alıntı:
bana ters sadece gerektiğinde kullanıyorum o da ayda yılda 1 diyebiliriz levent-beşiktaş arası hergün ben
belı yolda rastlasmısızdır bende genelde o cıvarlardayım

Geri