Arıza - Bakım Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trilogy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trilogy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba,

2001 Astra Comfort'da yaklaşık 30-35 km kullandıktan sonra "araba üzerinde anahtar" resmi olan sarı ikaz lambası yanıyor. Bunun bakım lambası olduğunu düşündüm ama bakım zamanı için km sayacındaki "insp" ile uyardığını biliyorum. Ayrıca 1 hafta önce bakım yaptırdım, insp yi sildik. Araç kullanımında bir sorun yok, sadece bu uyarı ışığı yanıyor.
EGR veya O2 sensörü sorunu olabilir mi? Bildiğim kadarıyla onlarda valf şeklindeki motor arıza ışığı yanar.
servis zamanını bildiren insp dışında bir uyarı var mı?
sorun ne olabilir?
teşekkürler...

sen bı cıhaza baglat aracında bı sorun var obur sarı lamba yansa emısyon sıstemınde bı sorun vardır dıyecem ama bu anahtar olunca yanar bu lamba.. egr arızasıda anahtar lambasını yakar

kardeş bu yanan lamba arıza lambası. servise gidip tech2ye bağlatman gerekir.

arkadaşlar bendeki olayda şu aracın kontağını açtıktan sonra belli bir süre yanar ya bu anahtarlı işaret söndüğünde arabayı çalıştırırsın,şimdi kontağı açınca sönmüyor,ama arabayı çalıştırınca sönüyor,bunu nasıl hallederiz

alıntı:arkadaşlar bendeki olayda şu aracın kontağını açtıktan sonra belli bir süre yanar ya bu anahtarlı işaret söndüğünde arabayı çalıştırırsın,şimdi kontağı açınca sönmüyor,ama arabayı çalıştırınca sönüyor,bunu nasıl hallederiz

astra h serisinde o lamba araba çaılışınca söner zaten.Diğer kontrollerden farklı olarak arabayı çalıştırırken sıklıkla yanıp sönerse o zaman arıza verir ve araba çalışmaz.Bilgilerinize...

sorun halen devam ediyor mu

arkadaşlar bendeki olayda şu aracın kontağını açtıktan sonra belli bir süre yanar ya bu anahtarlı işaret söndüğünde arabayı çalıştırırsın,şimdi kontağı açınca sönmüyor,ama arabayı çalıştırınca sönüyor,bunu nasıl hallederiz

slm..benim comboda ekrandaki arıza lambası (üzerinde anahtar olan sarı lamba) artık çalışmadan önce esp ile birlikte bekliyorlar çalıştıktan sonra sönüyorlar neden olabilir.soruna çözüm buldun mu?

Ayni sorun bendede basladi :(

daha once hic yoktu ama simdi kontagi acinca anahtarli sari isik yaniyor arabayi calistirana kadar sonmuyor

calistiktan sonra isik falan yok..:confused:

tam olarak nedir servise goturucez artik

bana en yakın opel servisi 300 km.ben dün özel servise gittim.usta bu normal birşey dedi.sorun araç çalışırken yanması dedi.bende araçta bir gariplik görmüyorum zaten.biraz ikna oldum gibi.

Geri