Arkadaşlar Corsamin Ariza Vermesi Ile Başim Belada. Ilk önce Servis Işiği Daha Sonra (100-200 Km Sonra) Motor Lambasi Yandi Sanayideki Ustama Götürdüm Bilgisayara Takti Benzin Ile Ilgili Problem Olabileceğini Herhangi Bir Sorunun Olmadiğini Söyledi Bilgisayari çikardiktan Sonra Lambalar Sönmüştü. Bu Günden Sonra Ayni Olay 2-3 Defa Tekrar Etti Bilgisayara Takinca Söndü Ve Bu şekilde 1-2 Hafta Ariza Yanmadi. Geçen Ay Işiğin Tekrar Yanmasi Ile Birlikte (önce Servis Sonra Motor) Arabayi Tekirdağa Götürdüm Tekirdağdaki Ustalarinda Söylediği Oksijen Sensörünün Değişmesi Gerektiği Oldu. Arabami Geri Aldim (200-250 Ytl Gibi Bir Fiyat Verdiler Araştirmak Için Yaptirmadim) çorludaki Ustama Gittim Bu Sefer O Da 2 Ariza Tespit Etti Oksijen Sensörü Ve Yakit Pompasi Değişmesi Gerektiğini Değişmezse Hayati Bir Problemin Olmadiğini Fakat çok Fazla Yakit Harcayacağimi Söyldi şu Anda Normal Kullanimda 1.2 Olan Arabamla Bir Depo Benzinle Ancak 550km Gidebiliyorum Ayni Benzinle 1.4 Olan Fabia Ile 700 Km Yapabiliyordum Konu Ile Ilgili Bilgisi Olan Arkadaşlardan Yorum Ve Yardimlarini Bekliyorum Ehil Ve Hesapli Servis Tanidiklari Var Ise Adres Ve Tel Lütfen...