arıza lambası

astram5537

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astra h aracıma 2 ay önce lpg uygulaması yaptırdım.bugün aracıma bindiğimde egsozla alakalı bir uyarı verdi ve hala ekranda duruyor sorun ne olabilir

arkadaşlar astra h aracıma 2 ay önce lpg uygulaması yaptırdım.bugün aracıma bindiğimde egsozla alakalı bir uyarı verdi ve hala ekranda duruyor sorun ne olabilir
Önce arıza koduna bakmanız lazım,ama muhtemelen oksijen sensörü ile alakalı sorundur,LPG uygulamalarında çıkıyor bu problem.
Önce şunu yapın ve arıza kodunu bulun;gaz pedalına ve fren pedalına sonuna kadar basın(kontak kapalı vaziyette),bu halde iken kontağı aracı çalıştırma pozisyonundan önceki mertebeye kadar açın(ama çalıştırmayın aracı),1,2 saniye bekleyin ve ekranda beliren kodu not edin.

senin başına gelen olay bende dahil olmak üzere çoğu kişinin başına geliyor. opel tüpü sevmiyor ve böyle hatalar veriyor. bende gittim ve senin dediğin gibi egzozla alakalı bir uyarı verdi. servise gittim yakıttan kaynaklandığını yapacak birşey olmadığını söyledi bilgisayarda o arızayı sıfırladı. ama yine oluyor. bence sende alış. ama benim dediğim arıza lambası arada bir yanıyor ve kendiliğinden sönüyor.

bende de astra h var.1 ay arıza lambası yanık gezdim.SOnrasında gaz filtresini değiştirdim iyi bir ayar yaptırdım.Bİ -DAHA YANMADI ...

arkadaşlar bende 2004 astra elagance var aldım alalı yaklaşık 1.5 yıldır arıza lambası yanıyor oksijen sensörleri iki kez degişti beyne bakıldı hava debimetresi degişti egr valfi katalitik konvektör temizligi aklınıza gelen bütün parçalar temizlendi depo içi dahil ama bir türlü motor arıza lambası ışıgı sönmedi en son kataltik konvektör temizlendiinde 2 ay yanmadı ama tekrar yandı yetkili serrvisle akrba olduk tech 2 cihazınada baglandı yeniden formatta atıldı makineye baglanıp temzlik yapıldı ama hala kafasına göre yanıp sönmekte motor arıza lambası bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevaplar bekliyorum arabadan iyice sogudum son zmanlarda devir saati rolantide oynamam var arabada tekleme gaz yememe oldu bunlar içinde gittim servise tüm ustalara care bulamdım araçta tüp yok hiç takılmadı arıza kodu 0171 kayseride yaşıyorum bu arızları yaparım diyen veya bana yakın yerden adres gösterecek olanlara memnun kalırım saygılarımla herkese iyi günler

Geri