Arıza

Taner Savaş

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar iyi aksamlar
Bir konuda yardiminiza ihtiyac duyuyorum bende 2008 c kasa vektra var gecenlerde ortalama 100km yol gittikten sonra bir benzin istasyonunda mola verdim su aldim geri kontagi takip cevirdigimde hararet 100 buldu. Hararet yapmadi suyu tam. calistirdim 90 dustu ondan sonra ne zaman yogun kullansam hep boyle oldu yani 600 km gittim hararet hic cikmadi arac calisirken ve giderken hep sabit. Ama ne zaman istop etsem ve calistirsam ya normal bir sekilde 90 gelip duruyor yada 100 geliyor calistirinca tekrar 90 dusuyor ustaya sordum kronik dedi. Boyle sikinti ceken varmi ne yapabilirim

Arkadaslar iyi aksamlar
Bir konuda yardiminiza ihtiyac duyuyorum bende 2008 c kasa vektra var gecenlerde ortalama 100km yol gittikten sonra bir benzin istasyonunda mola verdim su aldim geri kontagi takip cevirdigimde hararet 100 buldu. Hararet yapmadi suyu tam. calistirdim 90 dustu ondan sonra ne zaman yogun kullansam hep boyle oldu yani 600 km gittim hararet hic cikmadi arac calisirken ve giderken hep sabit. Ama ne zaman istop etsem ve calistirsam ya normal bir sekilde 90 gelip duruyor yada 100 geliyor calistirinca tekrar 90 dusuyor ustaya sordum kronik dedi. Boyle sikinti ceken varmi ne yapabilirim
Bilmiyorsan kronik de geç, ne güzel
Bilmiyorum demiyorlar.
Ben bilmiyorum [emoji4][emoji106]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim 2000 model 2.0 cdx aracımda da başıma gelmişti su tankının kapağı havayı tahliye edemiyor dedi servis değiştirdi düzelmişti kapakta sorun olabilir bi söküp temizleyin yayı gergin kalınca basınç yenip dışarı çıkamıyor hava çabuk ısındıgı için hararetmiş gibi gösteriyor

Şu kronik arıza diyen ustaların bir çoğuna, kelimenin ne anlama geldiğini sorsak bilemezler.
Böyle esnaflara ayar oluyorum. Bilmiyorsan bilmiyorum de.
Kendini güncel tutan, araştıran ve irdeliyen esnaf çok az.
Ya da yaşadığim şehirde böyle.....

Geri