arka erişim acık uyarısı...

01astra01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
astra 1.4 t sport aracımı calıstırdıgımda,yol bılgısayarında arka erişim acık uyarısı alıyorum...ltf yardım eder mısınız sorun ne???

Ynt: arka erişim acık uyarısı...

bagaj kapağını kontrol edin tam kapanmamış olabilir eğer kapalı ise servise gidin bagajın kapanıp kapanmadığını anlayan müşir arıza yapmıştır.

Aracın arka erişim diye bahsettiği kısım bagaj kapağı.
Ulaş abi'nin de söylediği gibi uyarıyı aldığınızda bagaj kapağınız açık kalmış demektir.
Eğer kapalı olduğu halde uyarı alıyorsanız sensörde sıkıntı olabilir.

eyvallah saolun arkadaslar...servıse ugrama sansım yok suan ama ben sızın soyledıgınız gıbı tahmın ettım ve bagaj kapagını kontrol ettım kapalı....boyle kullansam sorun olmur muve acaba dıyorum bagaj kısmının sagında solundaa bolumlerr var onlarlaa oynamıstım acaba onlar acık kalmıs ıse sorun bu olabılır mı?daha once boyle bı sorun yasayan arkadaslar oldu mu acaba??

01astra01 link' Alıntı:
eyvallah saolun arkadaslar...servıse ugrama sansım yok suan ama ben sızın soyledıgınız gıbı tahmın ettım ve bagaj kapagını kontrol ettım kapalı....boyle kullansam sorun olmur muve acaba dıyorum bagaj kısmının sagında solundaa bolumlerr var onlarlaa oynamıstım acaba onlar acık kalmıs ıse sorun bu olabılır mı?daha once boyle bı sorun yasayan arkadaslar oldu mu acaba??

Daha önce forumda böyle bir sorun hiç duymadık.  ::)
Sorununuzun bagajın içindeki kapaklardan kaynaklanma olasılığı yok.
Eğer uyarı çıktığı zaman bagajın kapalılığından kesin eminseniz yukarıda bahsettiğimiz gibi sensörde problem vardır.
Aracı böyle kullanmanız problem olmaz ama müsait bir zamanda servise gidip sorunu halletmekte yarar var.

01astra01 link' Alıntı:
tşk mert kardeşim...

Rica ederim.  :)

01astra01 link' Alıntı:
Bagaj aydınlatması da açık olabilir, aküyü zayıflatabilir.

problemın kaynagını buldum,boyle bır sorun yasayanlar ıcın kaynak olabılır...sanırım sensorler oldukca hassas,bagaj kapanmasına ragmen gereklı sıddetlee bagaj kapısını vurmadıgınızda,kapı kapansa dahı sensor uyarı verıyo bılgınıze ve bu uyarı oldugu surece de arka sıleceklerı kullanamıyosunuz...sımdı hersey normal:)

Geri