astra 1.4 t sport aracımı calıstırdıgımda,yol bılgısayarında arka erişim acık uyarısı alıyorum...ltf yardım eder mısınız sorun ne???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
01astra01 link' Alıntı:eyvallah saolun arkadaslar...servıse ugrama sansım yok suan ama ben sızın soyledıgınız gıbı tahmın ettım ve bagaj kapagını kontrol ettım kapalı....boyle kullansam sorun olmur muve acaba dıyorum bagaj kısmının sagında solundaa bolumlerr var onlarlaa oynamıstım acaba onlar acık kalmıs ıse sorun bu olabılır mı?daha once boyle bı sorun yasayan arkadaslar oldu mu acaba??
01astra01 link' Alıntı:tşk mert kardeşim...
Bagaj aydınlatması da açık olabilir, aküyü zayıflatabilir.01astra01 link' Alıntı:eyvallah saolun arkadaslar...servıse ugrama sansım yok suan ama ben sızın soyledıgınız gıbı tahmın ettım ve bagaj kapagını kontrol ettım kapalı....boyle kullansam sorun olmur muve acaba dıyorum bagaj kısmının sagında solundaa bolumlerr var onlarlaa oynamıstım acaba onlar acık kalmıs ıse sorun bu olabılır mı?daha once boyle bı sorun yasayan arkadaslar oldu mu acaba??