arka tampon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar opel servislerinde astra h ye arka tampona ek olarak takilan etekler var sizce nasil durur almayi düsünüyorum astranin arkasi bana yüksek geliyo o parcayi takinca daha süper oluyo fiyatlari tr de serviste avusturyaya göre daha uygun 350 ytl civari sizce normal satan yerlerdenmi alsam tabi bulabilirsem yoksa servistenmi birde egsoz alta kaliyo onu nasil hallediyolar yaptiran varmi tsk

bence dusunme ek parcaları cok güzel durmuyor onun yerıne tamponun ustununde oynatmalar yaptır daha şık durur ..

arabanin ön durusu süper sadece takintim arka tapon görüntüsü alta ek biseyler yaparsam düzelir sanirim yapanlari gördüm güzel olmus ama sorun burda avusturyada cok pahali tr de yaptirirsam cok abartili olmamasi lazimki dikat cekmesin yoksa basarlar cezayi örnek su opel gibi ama daha abartisiz da olabilir arabaya bakin bir tapmon ufak degisiklik arabayi ne hale getiriyo

resmi yukleyemedim

yükledim bakin nasil duruyo

Ekli dosyalar

• p_147366_41215773957.webp
    p_147366_41215773957.webp
    42.4 KB · Görüntüleme: 52
ne yazikki benim deyil araba bende bunun gibi bisey yaptirmak istiyorum opelin kendi sattigi tanpon etegi var birazdaha incesi tr de 100 ytl daha ucuz burdan gelince onu taktirmak istiyorum opc adi altinda satiliyo burda avusturyada kafana göre taktiramiyorsun eger zevkim bu benim dersen devlete vergisini veriyosun ama cok pahali oluyoeger mesela ben tr de ucuz oluyo diye yaptirsam burda olmuyo aldigim yer onun ruhsata islemesi lazim islerkende vergisi kesilmis oluyo o yüzden türkiyede yaptirirsam seviste ve orjinal göze batmamasi lazim

bu resimdeki göze batar ama biraz daha güzel olan abartısını azaltırsak olur herhalde..
ayrıca o ülke çoğu modfiye tutkununa sıkıntı olur:)

paraya kiyarsan oluyo ama tuzlu ayrica bu resimdeki araba satlik siz birde icini görseniz durun yükleyim fiyatinida yazayim

Geri