arkadaşlar 97 vectra cd arıyorum

kahramantürk55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 12000 ytl ye bu araba bulunurmu bilmiyorum ama arıyorum.tüplü ve düz vites.lütfen yardımcı olurmusunuz.herkeze saygılar iyi çalışmalar.

walla temizlik konusundan galeriye guvenme ben bi araba sattım 2 yıl sonra arabayla tesadufen aynı galeride karşılaştım adam benim sattığımı unutmuş arabayı satarken sıfır 4 lstik taktım tum servis bakımı fulldu alarm merkezi kilit ve pionner set flan filan yani full araba ben opel bakarken sattığım arabayı tavsiye eti bana bi bakayım dedim sesimi çıkartmadım adam başladı ilk sahibinden orjinal kilometre kapalı garaj arabası kazası boyanınaı yok demeye ben sattığımda araba orjinal 96000 kilometredeydi bir lastiklerin 40bin km yaptığınıda baz alırsak kapaklaması için bana sadece lastik al bin dedi zaten ama araba 89bin kilometredeydi boyananı yok diyo ben gözle farkediyorum boyasını ve arabada merkesi kilit kusrulu arkad kapılardan birisi çalışmıyor teyp yok alarm yok daha ne diyeyim paspas bile yok bu kadar açmı bu galericiler hepsini çalmışlar resmen tabiki sözümüz meclisten dışarı bu rada kimseleri rencide etmek istemedim ben yalnıs anlaşılmasın umarım bulursun ama hem ucuz olsun hem iyi olsun olmuyor maalesef benim aracım 98 GLS aaba pazarında benzerini 13500e sattılar benimkisi ondan daha toplu gibi artıları var çünkü ama satılan arabada temizdi öle işte inş. bulursun hayırlı işler

sabırla araştırmak gerek

iyi araba için acele etmemek lazım.12.000 düzgün bir araba için biraz iyimser bir rakam bence bakımlı bir araba için piyasadan biraz fazla vermek daha mantıklı ucuz alıp sanayiden çıkmamaktan daha iyi...

Temiz bir CD'yi bu fiyata bulmak çok çok zor.

Geri