Arkadaşlar Astra F,G,H VW Boranın bir tekerleği etmezmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar yorumları alalım

Son düzenleme:
Araç beğenisi ve sevdası kişiden kişiye değişir Yüksel bu konuda duygusal davranmamak lazım isteyen istediği arabayı övebilir ama eğer böyle bir cümle sarfedilmişse altında birazda art niyet aramamak elde değil ama bu sözleri sarfeden arkadaş içinden gelenleride söylemiş olabilir. Ne amaçla olursa olsun ortamı germeye araba kavgası yapmaya ve kalp kırmaya değmez. Sonuçta dediğim gibi biri astra sever biri bora bir başkası doğan şahin sever. Kişiden kişiye değişir bu durum. Seninde bu başlığı açmaman lazımdı yükselcim ortamın gerilmesi hoş olmaz sonuçta.Hadi boşverin bunları sen teknik servise yönel senin bilgiler işe yarıyor maşallah teknik bilgi iyi sende.Keyifli forumlar dilerim herkese.

ben 25 bin km deki 2004 Borayı satıp ASTRA H aldım yeterli mi? :))

yok amacım germek kavga çıkarmak değil yalnış anlaşılmasın

arkadaşlarımızdan birinin yaptığı yorumu beğenmemiş olabilirsin ancak böyle başlıklar açıpta küçük düşürmeye çalışman yadataraf toplamaya çalışman hiç hoş diil
bilmiyorum farkındamısn ama forumda sürekli gereksiz tartışmalara neden oluyorsun
lütfen daha dikkatli olalım :(
burda bilgi paylaşımında bulunmak ve birbirimize yardımcı olmak için bulunmalıyız

Yok yükselcim estagfurullah onu kastetmedim biliyorum tanıyorum ben seni amacının ortamı germekte olmadığını biliyorum ama ister istemez o sözü söyleyen arkadaş başlığı okursa hoşuna gitmeyebilir hoşgörülü davranamayabilir kalbinizi kırmayın boşu boşuna diye dedim ben sana.Benin senin açından en ufak bir şüphem yok zaten ama ister istemez bu başlık forum üyelerini rahatsız edebilir.

arkadaşlarımızdan birinin yaptığı yorumu beğenmemiş olabilirsin ancak böyle başlıklar açıpta küçük düşürmeye çalışman yadataraf toplamaya çalışman hiç hoş diil
bilmiyorum farkındamısn ama forumda sürekli gereksiz tartışmalara neden oluyorsun
lütfen daha dikkatli olalım :(
burda bilgi paylaşımında bulunmak ve birbirimize yardımcı olmak için bulunmalıyız
niye taraf toplayayım burda herkez opelci zaten ayrıca nie küçük düşürmek istiyeyim çok rahatsız olduysanız silerim

bora 8valve bi araba ya önce motoruna baksın o kimse:) aracın üretimide bitti bence kıyas konusu bile olamaz. tam kavgalık konu valla ateşlemek lazım. aracların kötü yanlarını daha iyi anlamış oluyoruz akılda kalıcı oluyo

Son düzenleme:
niye taraf toplayayım burda herkez opelci zaten ayrıca nie küçük düşürmek istiyeyim çok rahatsız olduysanız silerim

Arkadaşlar yorumları alalım konu başlığı aslında olduğu gibi saçma ama söylenen bir kelime hemde sitemizde

bunu yazman hoş olmamış bence yapılan yoruma orda cevap verebilirdin başka başlık açıp arkadaşın yazdıkların saçma ve bunu diyen sitemizde demen hiç hoş diil:(

ha ne yapabilirdin bora ile bi anket koyar kıyaslardın bu şekilde cevap verirdin yazdıkların uygun olmamış bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri