arkadaşlar bu araba bu fiyata alınırmı

ugurdalkiran

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://www.araba.com/1195189.html

arkadaşlar aradığımı buldum ama fiyat biraz uçuk yorumlarınız nedir adamı aradım 19 a verecek gibi aracı beğenmezsen yol paranı karşılayacağım dedi 18 falan dese gidip alacam bu modele bu km bulunmaz herhalde 19 olsa 2 milyarda tüp işletmesi vs tutacak araçta hiç hata yokmuş ne dersiniz

lütfen yanlış anlaşılma olmasın bu arabanın reklamını yapma niyetinde değilim 100binin üstünde bişey alacağıma 17 ye 19 verip düşük km almak daha mantıklı geliyor bir yandanda işte tüp vs takınca işletince bayağı maliyetli olacak

aslında mantıklı olan 23-24 milyara c kasalar var ama bu kasa yani b2 kasadan vazgeçemiyorum

Son düzenleme:
km. kasa vs. iyi ancak yol bilg. ve dijital klima vs. yok. o paraya cdx alırsın.

bence fiyat normal, km46000 de cok iyi pazarlık payı var demiş 18500 19000 arası alırsın zaten 100 bini aşmış olanlarınada 17,5 -18,5 istiyorlar

tabi lpg falanda 2000 ytl 21000 gibi olur .

en iyisi lpgli c kasa 24-25 e falan alırsın

fiyat birazcık yüksek geldi.kilometresi çok iyi o avantajın var.sadece haftasonu binen bir memur arabası olabilir:)ama comfortta ne yazıkki dijital klima,yol bilgisayarı yok.koltuk döşemeleri falanda cdx ve cd de çok daha iyi.düşük kilometrede illa B kasa istiyorsan 2001 model 1.8 CD al derim.fiyat aynı civarlarda.ya da 2000 model cdx al.

fiyat banada yüksek geldi geçen hafta 2004 vectra 1,8 otomatik vites sigorta noter vs. dahil 24000 ytl ye aldık bilgin olsun

Geri