arkadaşlar bu araç kaça gider !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar kısa bi zaman önce opel vectra almıştık.fakat şimdi biz bu arabayı satıp üzerinede ekleyip biraz düşük model 2 araç almak istiyoruz. arabam burada http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1179250
acaba aracın piyasası nedir. arabada sadece ön kaputta çok az bi lokal boya var.kaça bırakırsam zarar etmemiş olurum.

Son düzenleme:
.. kaça aldıysan ona göre bir yol cizeceksin. birde internetten aynı senın aracın modeline motoruna göre arama yap el ne istiyorsa sende ona göre ayarla birşeyler.

başka düşüncesi olan arkadaşlar yok mu acaba ?

opelin fiyatlarını bilmiyorum haliyle net birşey diyemem ama orta sınıf dizel bir arabaya göre fiyat çok uçuk değil...

Zonguldakta aynısından satılık vardı.aynı renk gri metal,110000 km de idi.19500 ytl istiyordu pazarlıksız.

bence araçta boya ve değişen olması fiyatını 1000-4000 ytl değiştirir, eğer aracınız çok düzgünse meraklısına satabilirsiniz, aracınızın boya ve değişenini yazarsanız bence daha iyi fiyat verilebilir ya da önerilebilir, saygılar.

araçta kaputta çok az lokal boya var. başka bi yerinde değişen yada boya yok.

ben 2001 dizel görmüştüm galeride orjinal 18000...para cıkısmadı 96 benzinli aldık

bu kasanın dizeli tutmadı.satman için fiyatın cazip olmalı ama beklersen satarsın

Geri