arkadaşlar corsa c'mon almayı dusunuorum yardım ....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

esy

Bilgi Girilmemiş
ben corsa c'mon 3 kapı 1.4 sport almayı dusunuorum lıste fıyatı 29 cıvarı bısı yazıo sızce kaca kadar ınerler 2008 modellerının de nerdeyse gelmekte oldugunu dusunursek? bıde heralde fazla okumaktan olcak forum konularını kafam karıstı turkıyede 3 kapılı modellerı yok mu ben ole anladım sankı bıkac yerde uzun sure beklendıgı falan yazılmıs ben sıyah 3 kapı ıstıorum :( yardımcı olursanız cok sevınırm

3 kapı yok diye bir şey yok.Sen sadece belirlediğin renk ve özelliklerde bir araç almayı düşünürsen ve stoklarda yoksa,diğer bayiilerle iletişime geçilebilir,İzmir Torbalı'dan ülke stokları sorgulanabilir,ya da yurtdışından getirilebilir.Bunda problem edilecek bir durum yok.Senin için hiç yok hatta çünkü sen de İzmir'desin.Fiyat-model konusunda ise,fiyat olarak 750 ytl fark eder.İlla da model olarak eskisini daha ucuza almak istiyorsan 2008 yılının 2. ve 3. ayını bekleyerek elde kalan stoklardan bir araba alırsın,bu da sana yaklaşık olarak 1.250ytl civarı bir kar sağlar.

Son olarak;üye arşivindeki tanıtımını formata uygun olarak düzeltirsen seviniriz...

geçen gün pazartesi gün tanıdık birine cmon dört kapı 1,3 dizel fiyatı aldık 32000 ytl dediler sen ona göre hesapla ama öğrendiğime göere bayilerde ne varsa o gelecek olanda bile aradığın yoksa gelme şansı yokmuş fiyat garantiside gelecek olanlarda veremiyorlar anlıyacağın istanbulda rengini bulıyorsun motor olmuyor motorunu buluyorsun rengi sunroof u olmuyor yani ne bulursan ona bakacan talep çok istediğin araba zor fakat fazla geç kalma derim cmon lar hrika gerçekten:rock

3 kapı tabiki var fakat söylendiği gibi renktir özel opsiyondur motor seçeneğidir dersen sipariş ediyorlar öyle geliyor. Buda 45 gün gibi bir zamana tekamül ediyor. Bende 3 kapı dizel sunroof'lu almak istedim. Tüm bayilere ve opel türkiyeye soruldu. Ama bulunamadı. 1 tane buldular siyah onunda direksiyonu sağda kıbrısa gidecek araç çıktı:D Bende 4 kapı enjoy+sp dizel aldım.

3 kapı tabiki var fakat söylendiği gibi renktir özel opsiyondur motor seçeneğidir dersen sipariş ediyorlar öyle geliyor. Buda 45 gün gibi bir zamana tekamül ediyor. Bende 3 kapı dizel sunroof'lu almak istedim. Tüm bayilere ve opel türkiyeye soruldu. Ama bulunamadı. 1 tane buldular siyah onunda direksiyonu sağda kıbrısa gidecek araç çıktı:D Bende 4 kapı enjoy+sp dizel aldım.

iyi yapmışın uzun vadede 4 kapı her zaman daha iyidir...

Geri