arkadaşlar iki soru(videolu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzgin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar videoda da görebileceğiniz iki sorum olacak

http://www.youtube.com/watch?v=8f__9qnqxpY

1-izleyeceğiniz gibi aracın sağ arka lastiğinde muhtemelen bir bıçakla yapılmış bir yarıklık var bu yarıklık acaba başıma iş açabilir mi?
2-yine videoda aracımın antifiriz seviyesini gösteriyorum,kış sıcaklığının - 30 lara kadar düştüğü düşünüldüğünde seviye normal mi,yoksa biraz daha eklemem veya eksiltmem mi gerek?(antifirizi ölçtürdüm -35 çıktı)
şimdiden teşekkürler..

arızayı gorsellemen cok ılgınc bravo
o lastıkle devam edılmez arkadsım yan yanak gıtmıs nekadar derın oldugunuda kestıremezsın lıflere kadar gırebılır
ayrıca bulundugun sehırde vakumlu bır lastık takımı ullanman sart maddı durumun varsa tabı
mıchelın alpıne lassa snoways 2 goodyear vector 3 olabılır
suyada antıfırz sevıyen normal zaten orada cızgı var derecesıde agrıda olmana ragmen mukemmel bundan ıyısı samda kayısı

Son düzenleme:
arızayı gorsellemen cok ılgınc bravo
o lastıkle devam edılmez arkadsım yan yanak gıtmıs nekadar derın oldugunuda kestıremezsın lıflere kadar gırebılır
au yada antıfırz sevıyon normal zaten orada cızgı var derecesıde agrıda olmana ragmen mukemmel bundan ıyısı samda kayısı

teşekkürler ilgilendiğin için..

rıca ederım kazasız gunler

dosyan bende açılmadı onun için göremedim ama bildiğim kadarıyla yanaktan yarılan bir lastik gerçekten kötü değiştirmen gerekir maalesef. lastik için de goodyear gt3 aman 3e dikkat et 2 deki özellikler biraz zayıf gt3 de daha sessiz, daha erken durma ve kışa daha uygun, fiyatı sana olursa ben onu tavsiye ederim

lastikdeki kesik, derine dogru gidiyor olabilir,bu da lastigin dayanımını çok düşürebilir.şöyleki 100 km ile giderken bir den lastigin güm diye yarılabilir.çok tehlikeli bir durum.lastik seni sonuçta yere, hayata baglayan tek unsur, onlara iyi bak.usta bir lastikçiye göster, konuş.benzer olay bizim başımıza geldi, lastigi değiştirdik.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7295

konusmaya bıle gerek yok lastık kesınlıkle gıtmıs ve degısecek tamırıde mumkun degıl

arıza anlatımında son noktaaa helal olsun:)

Geri