Arkadaşlar Opel Astra J ye bu egzoz uyarmı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nyks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nyks

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi aracım bu Opel Astra J 2011 model ecoflex egzoz buna nasıl olur sizce düşünceleriniz yazarsanız sevinirim.. :cool:Egzosun markası JSV 7408 dür.

Ekli dosyalar

• 2013-05-04 20.11.17.webp
    2013-05-04 20.11.17.webp
    41.2 KB · Görüntüleme: 66
  • 1525315_716135018405951_57395505_n.webp
    1525315_716135018405951_57395505_n.webp
    9.7 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Bu egzozdaki amacınız nedir? Nasıl uygunluk istiyorsunuz, soba borusu bile uyar?

Pardon ama komik oldğunumu sanıyorsun bilader. Ben burada fikriniz soruyorum.

Pardon ama komik oldğunumu sanıyorsun bilader. Ben burada fikriniz soruyorum.

Yok kardeş, fikrim düz soba borusu da uyar. Uymaması için sebep yok, amacınız nedir? Nasıl bir Ses, alt devirleri iyileştirme, üst devirleri iyileştirme, görsellik, backpressure?

Neden uymasınki gayette hoş olur ama trafikle başın derde girebilir. Ayrıca haddim değil ama yardımcı olmaya çalışan insanlara daha saygılı olun bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu egzozdaki amacınız nedir? Nasıl uygunluk istiyorsunuz, soba borusu bile uyar?

Yok kardeş, fikrim düz soba borusu da uyar. Uymaması için sebep yok, amacınız nedir? Nasıl bir Ses, alt devirleri iyileştirme, üst devirleri iyileştirme, görsellik, backpressure?

Yok kardeş sen öyle soba borusu falan deyince ondan sinirlendim benim istediğim görsellik olsun sadece :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:23 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:22 ----------

Neden uymasınki gayette hoş olur ama trafikle başın derde girebilir. Ayrıca haddim değil ama yardımcı olmaya çalışan insanlara daha saygılı olun bence.

Kardeş trafikte ne gibi sorun olcak ki ??

Yok kardeş sen öyle soba borusu falan deyince ondan sinirlendim benim istediğim görsellik olsun sadece :)

Görsellik için sadece egzoz ucu da alabilirsiniz? Çok Daha ucuz ve araç ile uyumu garanti olur.

Vereceği ses konusunda çevirmede sorun yaşayabilirsiniz.

Görsellik için sadece egzoz ucu da alabilirsiniz? Çok Daha ucuz ve araç ile uyumu garanti olur.

Buna benzer bir şey var mı peki aklında ??

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:26 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:24 ----------

Vereceği ses konusunda çevirmede sorun yaşayabilirsiniz.

Fazla bir ses vereceğini sanmıyorum aslında bakarsanız hani verse bile tatlı bir sesi olur :) :)

Buna benzer bir şey var mı peki aklında ??

Aksesuarcılar da bile var opel insignia egzoz uçlarında var fena olmaz.

Geri