Merhaba arkadaslar bugün 97 model gls corsa aldım.Aracın tek kusuru kaset kısmında kasetin takılı kalmış ve dışarı çıkmaması oldugunu belirtmişti aldıgım kişi,gercekten de ugrastım fakat cıkaramadım.Boyle bir olay basına gelen varsa,oto teyp işi için bir yerere gitmeden halledebilirmiyim?Ayrıca bu radionun fm hafızası,sectiğim kanalı nasıl hafızaya alıyorum.Şimdiden teşekkür ederim .
Hakan cok tesekkur ederim cevabın icin.Fakat dedigi uyguladım kabul etmedi.Baska bir yolu varmıdır acaba?Tesekkur ederim.
Arkadslar dediklerinizi daha once de denedim ama sanırım baska bir yontemı var neyse ilginiz icin tesekkur ederim.Bu arada serhan gözden kacırmıyosun iki mesaj attıgımı,idare et simdilik yeni uyeyım kardes!
Hakan cok tesekkur ederim cevabın icin.Fakat dedigi uyguladım kabul etmedi.Baska bir yolu varmıdır acaba?Tesekkur ederim.
Arkadslar dediklerinizi daha once de denedim ama sanırım baska bir yontemı var neyse ilginiz icin tesekkur ederim.Bu arada serhan gözden kacırmıyosun iki mesaj attıgımı,idare et simdilik yeni uyeyım kardes!