Arkadaşlar yardım lütfen h7 kısa far

volkanakin07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bu konu hakkında biraz sitede araştırma yaptım yine de aradığım bilgilere fazla ulaşamadım... Aracıma bugün narva marka h7 85 e ampül taktım beyaz... Fakat araç gösterge panosunda sağ sol hüzmede arıza ikazı verdi... Sizden ricam arıza lambası yakmayan aracımızla uyumlu olan ve tam beyaz ışık veren ampulü önerir misiniz? Philips diamond visionu biliyorum. Onun haricinde ampül önerisi yaparsanız çok sevinirim çok teşekkürler... thnxx

Ynt: Arkadaşlar yardım lütfen h7 kısa far

Sizinde bildiğiniz Philips Diamond Vision kendi kullandığım üründür. Beyazlığı açısından tavsiye ederim.

Sanırım o takma esnasında sık karşılaşılan bir hata, benim aracıma da HyperWhite 5000'ler takıldığında sol huzme hatası verdi, lakin far yanıyordu. Bir daha da tekrarlamadı.

GNSpower link' Alıntı:
Sanırım o takma esnasında sık karşılaşılan bir hata, benim aracıma da HyperWhite 5000'ler takıldığında sol huzme hatası verdi, lakin far yanıyordu. Bir daha da tekrarlamadı.

Valla hocam araba da yeni olunca açıkcası bi anda soğudum farlardan:) geri iade edeceğim aldığım yerde osram varmış ama çok güvenemedim aynı hatayı verecek diye bilmiyorum siz ne dersiniz ?

kenangokhan link' Alıntı:
Sizinde bildiğiniz Philips Diamond Vision kendi kullandığım üründür. Beyazlığı açısından tavsiye ederim.

Philipse gönlüm kayıyor fakat ürünleri aldığım yerde philips yok osram falan varmış... Olmazsa para iadesi yapıp internetten philips alacağım galiba. Teşekkürler

volkanakin07 link' Alıntı:
Valla hocam araba da yeni olunca açıkcası bi anda soğudum farlardan:) geri iade edeceğim aldığım yerde osram varmış ama çok güvenemedim aynı hatayı verecek diye bilmiyorum siz ne dersiniz ?

Ben kendi özel servisimde taktırdığım için içim rahattı açıkçası. Birşey olsaydı götürecektim tekrar ama dediğim gibi hiç tekrarlamadı.

volkanakin07 link' Alıntı:
Philipse gönlüm kayıyor fakat ürünleri aldığım yerde philips yok osram falan varmış... Olmazsa para iadesi yapıp internetten philips alacağım galiba. Teşekkürler

Yalnız güvenilir biryerden almanızı tavsiye ederim, çünkü philips yan sanayisi çok olan bir marka

kenangokhan link' Alıntı:
Yalnız güvenilir biryerden almanızı tavsiye ederim, çünkü philips yan sanayisi çok olan bir marka
İnternette tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı acaba?

Geri