arkdslar önerilerinizi bekliyorum...?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

speedy_forever

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkdslar,opelın forumda alakasız olucak ama bılen arkdsların yardımcı olmasını ıstıyorum..reno megane'ların kronık hastalıgı varmıdır?nasıl bı arabadır?2002 megane alıcaz kuzenıme...sorunları varmıdır?yorumlarınızı beklıyorum arkdaslar...:confused:

bir arkadaşımda var ve sunroof ları biraz büyükçe oluyo sorun yaşadı.bilginize

arada bir bozulur megan akunun orda kirmizi bir buton dügme var ona basinda araba otomatik elektirik kesiyor sonra yeniden calisiyor aslinda bu taktik araba da arizayi bulamayica yapilan islem ama arkadasim da vardi hic memnun degil di kendisi tavsiye etmiyorum

Hb lerinin tipini hiç sevmiyorum zevk meselesi tabi ...

kardeş al derım kronık bı sorunu felan yok gayet guzel bı arac.. dızel mı alacan benzınlımı?? dızelse km ye dıkkat et turbo var cunkı o aracta.. kullandıgı mazota dıkkat et bı sıkıntı yasamazsın

astrammm' Alıntı:
kardeş al derım kronık bı sorunu felan yok gayet guzel bı arac.. dızel mı alacan benzınlımı?? dızelse km ye dıkkat et turbo var cunkı o aracta.. kullandıgı mazota dıkkat et bı sıkıntı yasamazsın

benzınlı alıcak,saolun tşkler onerılerınız ıcın cok saolun...

astrammm' Alıntı:
benim kuzenimde var 2005 bezinli hiçbir sorun yaşamadı ne serviste nede arabada

araba opel olmadığına göre yoktur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri