Aslanım 1.6 180Hp

Turb0-lpdi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aslanım Opel astra 1.6 180hp active select cosmo extradan Flexride-18"jantlar-navi-sunroof-deri koltuk-Landirenzo Lpg
Resimler için kusura bakmayın işimin yoğunluğundan ötürü aslanımı henüz yıkayamadım nazar değer diye bir süre daha bekleyeceğim zira dün sabah kendileri soğutucu suyu az uyarısı verdi 3000km dir beraberiz dün geceden buyana herhangi bir sorun gözükmüyor bu aracı almak için sıfır arabamı sattım teşekkürler saygılar Allah herkese nasip etsin en iyisini en güzelini inşallah

mdm4.jpg

[img=450x600]http://imageshack.us/a/img21/9869/6qdf.jpg[/img]
Turbo evil_Daemon evil_Daemon battle_Teroriste candır special_Yeah
midf.jpg

9ej7.jpg

Tabiki Flexride 14alkiss 14alkiss 14alkiss
[img=800x600]http://imageshack.us/a/img34/8945/xjq4.JPG[/img]

Ynt: Aslanım 1.6 180Hp

Aracın hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.bende şu Flexride şasi ye hastayım.

veysel 44 link' Alıntı:
Aracın hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.bende şu Flexride şasi ye hastayım.
Teşekkür ederim bende sadece birkez kullandım müthiş birşey :)

Hayırlı olsun.

Problem için sogutucu suyunuzun seviyesini kontrol edin, bazı astralarda bu problem çıkıyor. Seviye düşmüşse servise gidin, ilk önce suyu tamamlayacaklardır. Daha sonra tekrar ederse problem garantiden bir parça değişimi yapıyorlar ve problem düzeliyor. Nişanlımın aracında bu problem yaşandı, benimkinde ise böyle birşey yaşamadık. Parça garantiden değiştirildi ve sorun tekrar etmedi.

chiv link' Alıntı:
Hayırlı olsun.

Problem için sogutucu suyunuzun seviyesini kontrol edin, bazı astralarda bu problem çıkıyor. Seviye düşmüşse servise gidin, ilk önce suyu tamamlayacaklardır. Daha sonra tekrar ederse problem garantiden bir parça değişimi yapıyorlar ve problem düzeliyor. Nişanlımın aracında bu problem yaşandı, benimkinde ise böyle birşey yaşamadık. Parça garantiden değiştirildi ve sorun tekrar etmedi.
Teşekkür ederim
şu anda herhangi bir kaçak gözükmüyor belkide olağan şekilde suyu eksilmişti birkaç gün içinde belli  olur ayrıca aracımın garantisi bittiği için garantiden değişim yapamam artık

Çok güzel görünüyor, Allah iyi günlerde keyifle kullanmayı nasip etsin her daim.

Hayırlı olsun aracın maşallahı var e birde gümüş gri olunca daha bir güzel görünüyor gözüme.  011zaa

süper :)

oldumu böyle olacak. en dolusundan :)

Cosmo link' Alıntı:
süper :)

oldumu böyle olacak. en dolusundan :)

Saolun aslında alırken sunroof sürpriz oldu ben yok diye gittim bir baktım varmış :-[ :-[ :-[

Geri