asrta 1.7 dt mı yoksa vectra 2000 dt mı??

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ıyı gunler arkdaslar bn sole 17000 ytl ye kadar astra 1.7 dtı 2000 model yada vectra 1999 yada 2000 cıvarı 2000 dt arıyorum daha dorus hangısını alsam dıye dusunuorum bu araclar nasıldır cekıs gucu ynunden kullanım yonunden kac beygırdır bu araclar hangısını alırsam daha ıyı olur?? ya kafam o kadar karıstıkı 99 model bora bıle baktım bı ara yanı bılgılendırrsenız sevınırım

bence vectra DTİ ama aracın motorunun sorunsuz olmasına dikkat edin ben çok çektim...
ama çok rahat ve konforlu bi araç yüzünüzü kara çıkarmaz

bora konfor olarak süper bir araçtır ama fazla yakıyor

pekı sole bısı sorsam bıde vectra benzınlı arac alsam 2000 motor tup taktırsam performans nasıl olur yada passta 1.8t alıp tup taktırsam bıde harun arkadasım nasıl bı sorun yasadın bılmek ıstreım dt vectra ıle

valla passat denince aklıma ilk gelen samet abi o sana bilgi verebilir sanırım tüp konusunda ama bu söylediğin arabaların içinde akla en yatkın geleni passat 1.8 turbo

2.0 vectraya iyi bir lpg montajı ile canavar olur.performans kaybı olmaz ve uzun yolda yakıtın 110-120 ykr şehir içi 150-160 arası olur.bence benzinli iyi bir araç alıp lpg montajı yapmak.dizellerde çıkan sorunlar masraflı oluyor.ayrıca dizelin bakımı da ağır.performansta benzinli çok daha iyi olur

arkaslar bıde sole bısı var passat turbo beslemelı vectra dus ayrıca assat 1.8 motor vectra 2.0 ama passat daha guclu aklımı karıstıryo buda

Vectraya tüp takılırsa da iyi iş görür.Ama aracı çok kullanmayacaksanız gerek yok.Araç benzin kullanırken de devirli sürerseniz çok dur kalk yapmazsanız fazla tüketmiyor.Aracı üretildiği teknoloji ile yani benzin ile kullanırsanız hem motor ömrünü kısaltmamış olursunuz hem de ileride meydana gelebilecek her türlü motor ekipmanı problemlerinin önüne geçersiniz.

Son düzenleme:
arkadaslar adam DTI arıyor siz lpg diyorsunuz :confused: :confused:

Geri