Merhaba,
Kendim için teyp ararken şöyle bir teyp buldum, sizlerle de paylaşayım dedim. Abim çok beğendi onun arabaya almayı düşünüyoruz bundan ama dokunmatik ekran kontrolleri ve navigasyon görünürlüğü sorun çıkartır mı diye düşünüyoruz. Konum olarak biraz aşağıda kalacak teyp çünkü. Bu arada direksiyon kumandasına uyumluymuş... Fiyatı da kargosu hariç 700$kargosu da bi 50$ tutar sanırım...
Özellikleri de şöyle
Car DVD SYSTEM OPEL Opel Astral,Vectra, SUV Antara With Multifunctional Steering Wheel Controller
6.5" 16:9 TFT Digital LCD Monitor,Pixel:800*480Touch Screen with Graphic OSD display.
Auto Dimmer(Standard/bright/soft/customer video mode)
Play DVD/ DivX./MP4/VCD/CD/MP3
With USB/SD&MMC slot. Double SD, One SD: Player MP3/WMA/AVI/MPEG/JPEG ; One SD,One GPS map
Super Sensitive TV Receiver.
Super Sensitive FM/AM/ RDS Radio.
Built-in 4X50W Amplifier.
Super Bass output 5.1 Mode
Intelligent Clock Display.
1 AV Output(3 Zone) 1 AV Input.
Steering Wheel Control.
Built-in Bluetooth
Car Camera in.
Ready for Navigation Input interface.(Main Unit Can Control).
Electronic Anti-Shock Protection
Built-in GPS system (wince5.0)
Kendim için teyp ararken şöyle bir teyp buldum, sizlerle de paylaşayım dedim. Abim çok beğendi onun arabaya almayı düşünüyoruz bundan ama dokunmatik ekran kontrolleri ve navigasyon görünürlüğü sorun çıkartır mı diye düşünüyoruz. Konum olarak biraz aşağıda kalacak teyp çünkü. Bu arada direksiyon kumandasına uyumluymuş... Fiyatı da kargosu hariç 700$kargosu da bi 50$ tutar sanırım...
Özellikleri de şöyle
Car DVD SYSTEM OPEL Opel Astral,Vectra, SUV Antara With Multifunctional Steering Wheel Controller
6.5" 16:9 TFT Digital LCD Monitor,Pixel:800*480Touch Screen with Graphic OSD display.
Auto Dimmer(Standard/bright/soft/customer video mode)
Play DVD/ DivX./MP4/VCD/CD/MP3
With USB/SD&MMC slot. Double SD, One SD: Player MP3/WMA/AVI/MPEG/JPEG ; One SD,One GPS map
Super Sensitive TV Receiver.
Super Sensitive FM/AM/ RDS Radio.
Built-in 4X50W Amplifier.
Super Bass output 5.1 Mode
Intelligent Clock Display.
1 AV Output(3 Zone) 1 AV Input.
Steering Wheel Control.
Built-in Bluetooth
Car Camera in.
Ready for Navigation Input interface.(Main Unit Can Control).
Electronic Anti-Shock Protection
Built-in GPS system (wince5.0)