Merhabalarr öncelikle... aracımı 2 sene önce aldım, aldığımdan beri üzerinde toplama bir lpg var. İki senedir sorunsuz kullanmaktaydım, bu sene ne olduysa oldu önce devir saati dalgalanmaya başladı, lpgciye götürdüm sorunun lpg den olmadığını bogaz kelebeğinin temizletilmesi gerektiğini söyledi. Neyse temizlettim boğaz kelebeğini, lpg ayarını yaptırdım tekrar. Düzeldi bir müddet şimdi de lpg deyken gaz yememeye, yığılmaya, stop etmeye zorluyor gibi vuruntu yapmaya başladı, vites geçişleri düzensizleşti.Ve arada sırada alttan böyle "pat" sesi geliyor. Yetkili servise götürdüm aracı, benzindeyken kotrol ettiler bir problem bulamadılar. Ben de lpgciye gittim, sorunun lpg de olduğunu benzindeyken bir problem bulamadıklarını söyledim ki lpg ciye gitmeden önce 3-4 gün benzinden kullandım aracı ve hiçbir sorun olmadı, aracımı tekrar sevmeye başladım. Tekrar ayar yaptılar araca. Düzelme olmazsa bujilerini falan değiştir dedi.düzelme olmadı. sizce bujilrde arıza olsa araç benzinde de aynı sorunları göstermez mi? Ne yapmam lazımm (Araç 114.000'de astra h twinport easytronic)