Merhaba arkadaşlar, ben de Aralık ayında Astra Sedan 111. yıl full modelinden almak istiyorum ve bu foruma bu konuda bilgi almak için yeni kayıt oldum. Ben dizel mi benzinli mi almaya daha karar veremedim, buradaki yorumları okuyarak ve siz opel kullanıcılarının fikirlerini alarak karar vermeyi düşünüyorum. Bu konudaki yorumlara çok ihtiyacım var. Malum dizel 1.3 cdti modeli hesaplılığı ile çok çekici ama benzinli modelinde de pratikliği ve rahat kullanımı var, bana bayi senede 10 bin km yapmazsan benzinli al düşünme dedi. Ben hala karar veremedim. Benzinli alıp bir süre sonra LPG taktırmak mı yoksa en baştan dizelmi almalıyım. Sizlerin bu konudaki düşünceleri benim için çok önemli. düşüncelernizi paylaşırsanız sevinirim.
Bir de bana dizeli en son 38.600 TL benzinliyi de 35.600 TL ye indiler. Tabi hiç bir extra hediye yok. Arada 3.000 TL fiyat farkı var bu fiyat farkı ile hangisini tercih etmeliyim yorumlarınızı bekliyorum. Bir de benim gibi almak isteyip de fiyat alan arkadaşlar verilen son fiyatı paylaşırlarsa sevinirim.
Bir de bana dizeli en son 38.600 TL benzinliyi de 35.600 TL ye indiler. Tabi hiç bir extra hediye yok. Arada 3.000 TL fiyat farkı var bu fiyat farkı ile hangisini tercih etmeliyim yorumlarınızı bekliyorum. Bir de benim gibi almak isteyip de fiyat alan arkadaşlar verilen son fiyatı paylaşırlarsa sevinirim.