astar j klima kompresörü sesi har... har.... har...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan achilesos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

achilesos

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracım 1.4 turbo 20000 km de 2011 model cosmo paket. 2. el olarak aldım. motor ısındıktan sonra rolantide torbidonun sağ tarafından çoğunlukta olmak üzere garip bir har har har diye kısa aralıklı sesler gelmeye başladı. önce forumlarda yakıt havalandırma valfi gibi sorunlardan bahsedilmiş ama servise götürdüm ankara opise. usta baktı klima kompresörüden geliyor ses dedi. yazılım atalım bakarız dedi. yazılım attıktan sonra seste bir değişiklik olmadığını gördüm ustaya söylediğimde klimayı hergün 5 dakika maximumda çalıştırmamı, düzeleceğini söyledi. bende çalıştırıyorum bakalım, eger geçmezse klima gazını tamemen boşaltıp yeniden yükleyeceklerini söyledi. bu şekilde sorunla karşılaşan oldumu arkadaşlar.

Ynt: astar j klima kompresörü sesi har... har.... har...

aynı sorun bende de var.2011 astra 1.3 cdtı sport aracım.bnde servise götürdüm normal dediler.beni de çok rahatsız ediyor bu ses.acaba sorununuz geçti mi

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2653.0

Ben arabayı aldıktan kısa süre sonra bende de bu ses başlamıştı, servise götürdüm usta dinledi hiç kıvırmadan klima kompresörü dedi ve değiştirdiler. Siz en kötü başka bir serviste çözüm arayın, birde videosunu çekerseniz kaçacak herhangi bir yerleri de kalmaz.

aracımın havalandırma sistemini havaların soğuması ile birlikte 24 derecede oto modda kullanıyorum. araç soğukken çalıştırdığımda ön göğüsün içerisinden geldiğini tahmin ettiğim bir uğuldama var. istisnasız araba soğukken her çalıştırdığımda bu sesi duyuyorum. yaklaşık 5 saniye sonra ortadan kayboluyor. geçen kışın sonlarına doğru bu sesi duymaya başladım yazın başlaması ile ses kesilmişti şimdi tekrar başladı. ayrıca bazen aracın içerisini ısıtmak için sıcaklığı 26-27 dereceye almam gerekiyor, eskiden böyle değildi 23-24 derecede yeterince ısıtıyordu içerisini. acaba bunların sebebi nedir, bi video da ben çekeyim fikir vermesi açısından

Geri