Astra 1.3 dizel easytronik

burakonur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, 2010 model sıfır konfor paketli 1.3 dizel easytronik astra 38.000 tl fiyat verdiler opan opelde sizce uygunmu fiyatı birde bugün biraz araştırdım easytronik şanzımanlar sorun çıkartabiliyormuş aranızda kullananlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim..

Merhabalar, 2010 model sıfır konfor paketli 1.3 dizel easytronik astra 38.000 tl fiyat verdiler opan opelde sizce uygunmu fiyatı birde bugün biraz araştırdım easytronik şanzımanlar sorun çıkartabiliyormuş aranızda kullananlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim..

Bir arkadaşımız söylemişti bana da makyajdan sonra(2008) easytronic şanzumanlar elden geçirilip hillholder eklenmiş ve daha sağlamlaştırılmış kısaca sorun çıkarma ihtimali çok çok az dedi arkadaşım.

3 hafta önce bizde bira akrabamıza aldık alalı 3 hafta oluyo 1000 km yi geçti araç kesinlikle süperr bir araç bu arada bende de 2005 corsa 1.3 easytronic var sıfır dan beri bende şu ana kadar mekanik bir sorun yaşamadım inşallah bundan sonra da yaşamam

ıstersen bızım garajdakılere bır sor kullananlar var ..

çok çok teşekkürler yorumlarınız için..çok kararsız kaldık bu araba konusunda kimisi diyo bu kadar para etmez bunlar..kimisi o kadar para verdikden sonra yeni astra alın diyo.bi yandanda 2. el araç bakıyorum bakalım temiz ucuz birşey bulursak 2.elde alabiliriz..

arabanın opel olmasını geç... By fiyata sıfır km dizel+otomatik+full+full araba bulursan onu al diycem ama yok. bu parayı sonuna kadar hakeden bi araç. Ama 2. el alcam diyosan Saab 9.3 dizel otomatik var o fiyatlara 3-4 yaşında.

Geri