astra 1.3 ecoflex turbo sorunu

aramasorma

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar iyi akşamlar,2011 dizel aracım turbo radyatörü sağ hortum çıkışında yağ damlaları mevcut,servis hortumun değişmesi gerektiği sanayide usta turbonun kaçırma yaptığı ve revizyon görmesi gerektiğini söyledi,siz ne düşünüyorsunuz?turbo radyatöründe bu kadar yağlanma olması normal gelmedi banada,yanıtlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

aynı sorun benim corsamda da mevcut.
bana turbonun aşırı yağlanma yaptıgını ve direk değişmesi gerektiğini söyledi.
beklemedeyiz..

Servisler 3.5 litre kapasitesi olan motora 4 litrelik bidonun hepsini boşaltıyolar sonra biyerlerden yağ kaçırıyor

arkadaşlar iyi akşamlar,2011 dizel aracım turbo radyatörü sağ hortum çıkışında yağ damlaları mevcut,servis hortumun değişmesi gerektiği sanayide usta turbonun kaçırma yaptığı ve revizyon görmesi gerektiğini söyledi,siz ne düşünüyorsunuz?turbo radyatöründe bu kadar yağlanma olması normal gelmedi banada,yanıtlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Revizyon işini görecektir.
Maalesef bu konuyla ilgili hem kişilerin hem de fabrikanın yaptığı bazı hatalar var. Bazı servisler yağ dolumu yaparken fazla koyuyorlar, o da yağın geçtiği yerlerden sızdırma ya da terleme yapıyor. Fabrikanın hatası ise Corsa'lara küçük turbo koyması. Aracı kullanırken 3.200 devri geçmeden kullanacaksın da ancak turbo sürekli temiz kalacak. E bu da pek mümkün değil. Daha düşük devirde de araba devrini almıyor zaten 1.3 olmasından dolayı.
Sen iyi bir turbo ustası bulursan işin çözülür, yazık sıfır turbo takma o kadar masraf etme.

Geri