Astra 1.3cdti Essentia Anahtari Sustali Mi??

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astra 1.3 cdti ESSENTİA modelinin anahtarı katlanabilirmi(sustalı)?eğer değilse extra bir ücret le katlanabilir yaptırılabilirmi...bayiiden sıfır araç alırken!!:confused: :confused: :o

yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler!

arkadaşlar aklıma gelmşken...astra cdti da essentia ile enjoy modelleri arasında GÜVENLİK olarak donanım farkı warmı??(havayastığı adeti,....)

mematibaş' Alıntı:
arkadaşlar aklıma gelmşken...astra cdti da essentia ile enjoy modelleri arasında GÜVENLİK olarak donanım farkı warmı??(havayastığı adeti,....)

güvenlik bakımından aynı,enjoy+sp in essentiadan farkı araba rengi olan darbe çıtaları,ayna,kapı kolları,sis farı,jant,hız ve devir güstergesinin çerçevesi,arka okuma lambası,arka otomatik camlar,mp3 çalar

ayrıca essentianın iki anahtarıda sustasız ama enjoylarda sustalı fakat enjoylarında yedek anahtarı sustasız,sustalı yaptırmaya gelince daha önce yetliki servislerde 50-75-100 ytl fiyatlara yaptıranları duymuştum,eğer yaptıracaksanız kesinlikle arabayı aldığınız yetkili serviste yaptırın iyi günler iyi forumlar

Arkadaşım henüz araba almadıysan durumun el veriyorsa ve dış görünüş senin için önemliyse enjoy+sp al sonra pişman olursun eğer iş için yada az yaksın ayağımı yerden kessin diye bi düşüncen o da sana kalmış..

Biz alırken de biyerde tek essiente kalmıştı..Vazgectik otomobil almaktan :) sonra biraz araştırdım ve artık son umut biyere telefon acıp son kalan siyah ctdi enjoy+sp ayırttırdım cok sükür onu aldık..

Güvenlik olarak bir bilgim yok ben sadece dış görünüş arabanın deri direksyon simidi direksyondan kumanda mp3player yol pc'si tarzı özellik farkları için enjoy taraftarıyım.

www.opel.com.tr de teknik özellikler dosyasını indir oradan bulabilirsin aradığını varsa güvenlik farklarını..

Geri