Astra 1.4T Rölanti ve ışık sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezturfan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezturfan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Abiler ablalar ve arkadaşlarım 2014 Astra 1.4T Sport aracıma BRC garantili LPG taktırdım. LPG ile ilgili bir sıkıntım olmadı daha ama şöyle bir sorun var ki araç bazen ayda 1 yada 2 3 defa sabah ilk çalıştırmada 5 saniye kadar sanki istop etcekmiş gibi titriyor sonra kendine geliyor. Ayda 1 yada en fazla 3 defa yapıyor . Diğer bir konu aracı ilk aldığımdan beri var olan aracın ışıkları yanıyorken camları açmak için düğmeye bastığımda ışık azalıyor sonra bırakınca düğmeyi normale geliyor .ide aracın iç ışığını açınca hafif bir yıpıldama olduğunu hissediyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır acaba ? sorun ne olabilirki

Merhaba,
Cam açma motoru akım çekerken voltajın düşmesi normaldir. Aküden şüpheleniyorsanız, ölçmenizde fayda var.

Araç yokuş, yukarı aşağı fark ediyor mu? Ediyorsa Pompa. Etmiyor ise;

Aracı her stop etmeden, 1 dakika önce benzine alın, öyle stop edin. Sorun düzeliyorsa, lpg enjektörlerin kaçırıyor.

Yada, Bagajdan vanadan her stop ettikten sonra vanasını kapatın, gene düzeliyorsa, lpg enjektörü sorun.

Hangisi kolayınıza gelirse.

teşekkür ederim ilk önce lpg ayarını yaptıracağım sorun devam ederse enjektörlere bakrıacağım

Geri