Astra 111. Yıl Eklemeler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saremurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saremurat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
23112011520.jpg

Arkadaşlar araca şöyle bir bakınca ne istiyor? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
İlk kez servise girecek periyodik bakım için... Aklımdan geçenler yan çıta yok onu ekletebilirim, kapı eşiği krom yazı, karter koruma, Ön Park Sensörü, eğer uyarsa washer jet cam püskürtme vs...
Sizce başka neler olabilir ?

Sadece muhafaza, belki eşik.

bence çıtasız daha hoş duruyor... Karter koruma ve washer jet yapabilirsiniz. ön park sensörüne hiç girmeyin kendi mis gibi bosch arka park sisteminiz var şimdi piyasa malı bir park sensörü derken işler karışır.. Bana krom kapı eşiği basit görünüyor ama siz bilirsiniz ben ilk mercekli far orj xenon uygulamasına girerdim daha sonrada opc ızgara ve tampon

çıtasız araba çok garip geliyor bana nedense taktırın bencede :)

arka tamponda kapilar gibi citasiz olsa idi, bu sekilde durmasi iyi olurdu, ancak kapilarda cita olmayinca arka tampon emanet gibi duruyor profilden benim gorusum tabii..

Citalar, cam filmi, orjinal mercekli farlar, karter koruma bunlar iyidir bence...

cita fiyatlarını bi bakın ondan sonra karar verin bence water jet ben taktım güzel kapı içi crom yazıları da taktım cizilmeye karlı etkili kartel koruma alırken taktırdık yani cita pahalı onun haricinde digerleri yapılır birdu küçük anten takın :)

Araç abimin arabası :D
Çok diyorum bence bu hali ile çok güzel diye ama dinlemiyor beni :)

saymaya başlıyorum
dış için
-m3 ince spoiler
-opc ön arka tampon (arka bulunurmu bilmiyorum bulunmazsa bile güzel bi ek yada difizör)
-cam tavan kampalama
-kırmızı stop filmi
-arden blue (opc mavi) kaliper boyama janta anca anlam katar
-tabiki olmazsa olmaz orijinal xenon far + 6000 k ampul
-amg amerikan park
-sislere 6000 k xenon (sarı şeffaf filmde olabilir)
-shark anten
-1-2-1 numara cam filmi
-3,5 cm yay
-opc sinyal (internete yazın fotoğrafları var)
-kapı çıtası c180 ninkilerin çok yakışacağını düşünüyorum
bunları aracınıza sırayla ve her yıl belli bir bölümünü yaparsanız ekonominizi sarsmadan aracınıza olan aşkınız her geçengün alevlenerek devam eder kazasız belasız binin tekerinize taş değmesin Maşallah ...

Son düzenleme:
Aynı durumdayım bende yeni aldım sedan astramı, bişeyler yaptırmam gerekiyormuş gibi düşünüyorum ama bulamadım. Ama aklıma gelenler cam filmi ve serviste gördüğüm internette de daha ucuza bulduğum arka cam perdelerini düşünüyorum. Krom çıtalar beyazda da hoş durur ama bence sakın krom kapı kolu ve aynaya girmeyin arabayı mahvediyor. Benim aklıma gelen bir diğer şeyde internette gördüğüm sis farlarının altına takılabilecek ledli gündüz farları var. Ben bi vakit bulsam aksesuarcıları gezip bişeyler daha bulacağımı düşünüyorum.

23112011520.jpg

Arkadaşlar araca şöyle bir bakınca ne istiyor? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
İlk kez servise girecek periyodik bakım için... Aklımdan geçenler yan çıta yok onu ekletebilirim, kapı eşiği krom yazı, karter koruma, Ön Park Sensörü, eğer uyarsa washer jet cam püskürtme vs...
Sizce başka neler olabilir ?

Bence kapı çıtaları olmazsa olmazlardan... serviste astarlı boyanabilen takım işcilik dahil 600tl boyanmayan düz siyah 450tl,
orjinal krom yan kapı cam fitilleri şuan 200tl ye var
kartel koruma Türkiye'de şart onunda muadili işcilik dağil 125 tl
bi xenon orjinal far daima çakma zenondan daha iyidir
belki extra olarak astra gtc turbo jant...
eğer bu jantlara ve yüksekliğe dokunmayacaksanız body kite hiç gerek yok....
nacizane fikrim:)

Geri