Astra 2005 h (Bakarken dua etmeyi unutmayın!!!)

maasallah

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yeri değil ama küçük bir sorum olacak. Araba 2005 elegance modeli. Acaba bunlarda Uzaktan kumanda ile cam kapatma var mı? Bir yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yeri değil ama küçük bir sorum olacak. Araba 2005 elegance modeli. Acaba bunlarda Uzaktan kumanda ile cam kapatma var mı? Bir yardımcı olursanız sevinirim.

Kapatırken kumandada kapatma tuşuna basılı tutun açık camlar kapanır.Aynı şekilde binerken açma tuşuna basılı tutarsanız tüm camlar aşağı iner.

Kazasız belasız günler

Kapatırken kumandada kapatma tuşuna basılı tutun açık camlar kapanır.Aynı şekilde binerken açma tuşuna basılı tutarsanız tüm camlar aşağı iner.

Kazasız belasız günler

Benım cam lar acıkken kılıtleme tusuna 1 kere basınca dırek kapanıyor , basılı tutmuyorum yanı tuhaf bır durum mu acaba ?

Benım cam lar acıkken kılıtleme tusuna 1 kere basınca dırek kapanıyor , basılı tutmuyorum yanı tuhaf bır durum mu acaba ?

valla bende 1 kere basınca sadece kapıları kitliyor. Basılı tutunca kapanıyor.camlar. Ama sendeki daha iyiymiş basılı tutmana geerek yok.Tuhaf bi durum değil . Öylesi daha iyi olmuş :)

Maşallah Cemil hocam güle güle kullan, bir şey soracam; bende de 2006 enjoy var da sis farlarının üst kısmını (çerçeve kaşı) çıkarıp sonradan boyattınız demi. O parça tek olarak çıkıyor mu yoksa sis farı çerçevesi komple mi çıkıyor?

Alarm varmı eren araçta? Bildiğim kadarı ile o özellik cemax marka opel araç uyumlu alarm ile geliyor orjinal kumandaya konfor paket araçlarda..

Normali basılı tutuncadır.. :D seninki A Normal :D

Maşallah Cemil hocam güle güle kullan, bir şey soracam; bende de 2006 enjoy var da sis farlarının üst kısmını (çerçeve kaşı) çıkarıp sonradan boyattınız demi. O parça tek olarak çıkıyor mu yoksa sis farı çerçevesi komple mi çıkıyor?

Vallahi hocam ben daha arabayı görmedim.:D Babama parayı gönderdim memleketten aldı. Ama aldığım kişinin arabaya birşey yaptırdığını zannetmiyorum. Orjinali öyledir muhtemelen... Elegancenin farkı olabilir mi bilemyorum.

Geri