Astra 2013 hız sabitleme

aydin27tr@hotmail.com

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar merhaba iyi forumlar.
3 ay önce Opel Astra 1.4 140 hp benzinli aracımı teslim aldım cevreyoluna çıktım ve hız sabitliyicinin çalışmadığını fark ettim çalıstiramiyorum hız sınırlayıci çalışıyor ama sabitleyici çalışmıyor lütfen bi yardım edin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hız sabitleyiciyi devreye alamadığınızı düşünerek yazıyorum.

Ekranda hiçbir işaret olmasın. Sonra ortadaki tekerleğin sağında bulunan tuşlardan üsttekine basın, ekranda beyaz bir hız sabitleyici işareti belirsin. Sonra istediğiniz hıza gelince ortadaki tekerleği aşağıya çekip bırakın. Hız sabitleyici bu durumda devreye girer ve ekrandaki beyaz işaret yeşile döner. Bunları yaparken debriyaj ya da frene basmayın.

Bir de böyle deneyin. Olmazsa gerçekten çalışmıyordur.

Aykan abi anlatmis. Eger bunuda yaptiysanizda calismiyorsa fren ve debriyaj müsürlerine baktirin...

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevre yoluna kadar herhalde en az bir kez frene bastığınızı düşünüyorum.Hız sabitleyici bir kez frene basmadan devreye girmiyor.Eğer bastıysanız fren ve debriyaj müşürü olabilir.

Benim aracım 1.3 CDTI ve manuel vites. Bende bu biçimde. Otomatiklerde değişeceğini sanmıyorum. Yine de bir bilene danışmak da yarar var.Kullanım kılavuzu duruyorsa ona bir bakın. Gayet ayrıntılı biçimde anlatmış. Eğer siz doğru yaptığınızı düşünüyorsanız sorun var demektir. Servis yolu görünüyor.

eaZ95B.jpg

:)

video eklerseniz daha net çözüm buluruz.

Tamamdir abi çözdüm işi
Ethem abi sende aracın kullanım kılavuzunu okursan daha iyi anlarsın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri