Astra Arka Tampon Yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barfuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

barfuss

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün bir küçük bir kaza yaşadım ve arka tamponum tam ortadan içeriye doğru göçtü.. Bunun dışında arka bagaj kapagında ki krom çıta ortasından catladı, bagaj kapağında ufak bir gocuk var ama boyada bişi yok arkadan yağlı çekiç ile düzeleceğini düşünüyorum,inşallah tabi.

Sorum şu ki tam ortadan içeri göçen arka tamponum düzeltilir mi? Yoksa yenısını mı almak gerekecek? Düzeltilirse yada yenisi alınacaksa ortalama ne fiyat tutar yardımcı olursanız sevinirim..

Aracım astra h..

yok mu fikri olan arkadaşlar..?

:):):) 01:11 de konu açılmış 01:21 de hala cevap yokmu diye sormuşsunuz. opel online müşteri hizmetleri değil ki burası hemen yanıt gelsin. :)
aracınızın kazalı bölgesinin fotosunu koysaydınız 10 dakika içinde bir yorum yazılabilirdi belki. foto varsa ekleyin.

foto çekmedim ancak dediğim gibi tampon tam ortadan(plaka ortası) içeri dogru ezıldı bagaj kapagında bişey yok gibi sadece astra ve cdti yazılarını tutan krom cıta ortadan catlak.. asıl merak ettiğim tampon tamır olur mu?

İlk kazam benım, belki bu yuzden sabırsızım..:(

Tamir olur hatta eğer sadece tamponun içeri göçen yerinde kırık çatlak yeniden boya gerektirecek bir şey yoksa sen bile tamponu sokup saç kurutma makinası ile isitarak plastigi düzeltebilirsin. Şayet fotograf olmadığı için görmeden fazlasını söyleyemeyeceğim

Tampon tamir olur, iyi bir yerde yaptırırsan veya iyi bir ustaya denk gelirsen belli bile olmaz.

foto çektim akşamustu foto yukleyecegım.yarın saneyıye gidecegm asagı yukarı bır fıkrım olsun dıye soruyorum..

vectra b kulanırken aracıma bir motor çarpmıştı. motorun pedalı aracın tamponun da ceviz bütüklüğünde delik açmıştı. tampon söküldü oksijen kaynağı gibi birşeyle palastik içten ısıtıldı ve düzeltildi. deliğin arkasına sağlam olsujn diye yine ısıtılarak telden kalın sineklik tarzı birşey yapıştırıldı. sonra tamponu taktılar. dıştan macun,zımpara,boya işlem bitti.

Arkadaşlar çektiğim resimler bunlar.. Yorumlarsanız sevınırım..

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• 08042012209.webp
    08042012209.webp
    42 KB · Görüntüleme: 45
  • 08042012204.webp
    08042012204.webp
    46.1 KB · Görüntüleme: 44
  • 08042012208.webp