Astra Cd Changer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CORDES20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CORDES20

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.mtbilgisayar.tr.gg
Merhaba Arkadaşlar.2001 Astra Elegance Aracimda Philips Marka 4 Lü Cd Changer Var.bu Makina Cd Taktiğimda Orjinal Olsun Yada Olmasin Okumuyor.bununla Ilgili Olarak Yardimci Olurmusunuz

eğer yakın zamanda akün bittiyse yada akü kablolarını yerinden çıkarttıysan code sıfırlanmıştır ve tekrar kod girmen gerekir(teyp için ayrı cd changer için ayrı kod giriliyor) servise göster hallederler amaa kod var cd changer çalışıyo cd yi okuyamıyo diyorsan daha büyük bir sorun olabilir
KONUYU DA YANLIŞ YERDE AÇMIŞSIN TEKNİK DESTEK BÖLÜMÜNDE AÇMALIYDIN MODLARDAN BİRİNE SÖYLERSEN KONUYU TAŞIYACAKLARDIR

Son düzenleme:
benm arabnınde mp3 okumuyordu lazer arızası oluyor o genelde ve baya masraf geçmiş olsun..

bence teyple alakalı degil cd chancerla alakalı bi teypciye falan gösterip temizletirsen belki sorun gidebilir yada cd chancerın lazerınde sorun olabilir...

bende de aynı changerdan var. zaten kopyaları okumuyor. illa orjinal olacak. senin sorunun büyük ihtimalle kristaldedir. yani okuyucuda. onu temizlet. olmazsa söktür bi baktır. kristal çizilmiş olabilir.

Bende de aynı changer var, daha dün kendim cd yaptım, gayet güzel çalıyor, bir sıkıntı yok. Yukarıdaki yorumlara katılıyorum. 2 ihtimal var, cd yi taktığında ekranda "cd safe" yazıyorsa, changer' ın kodunu girmen gerekir. Ama magazin içeride cd olmasına rağmen sürekli cd arıyor ve bir süre sonra mekanizmayı dışarı atıyorsa okuyucunda problem var demektir.

Bende de aynı changer var, daha dün kendim cd yaptım, gayet güzel çalıyor, bir sıkıntı yok. .

peki birşey sorabilirmiyim. hangi cd yi kullandınız. ben teflon cd de olmak üzere 5 farklı cd denedim olmadı.

peki birşey sorabilirmiyim. hangi cd yi kullandınız. ben teflon cd de olmak üzere 5 farklı cd denedim olmadı.

Normal cd kullanıyorum ve şu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaratmadı. 2 sene önce, nasıl yapılıyor bilmiyorum ama changerin içini açıp lazer okuyucuyu ve diğer parçaları temizlemişlerdi. Ondan önce, kasislerde ve bozuk yollarda changer cd yi okumakta zorlanıyor, şarkılar kesik kesik çalıyordu. Temizlikten sonra hiç bir problem kalmadı. Tavsiye ederim o işlemi bi yaptırın, tabi güvendiğiniz bir şahsa!

eğer kendiniz cd yapıpda bunu arabanızda dinlemek istiyorsanız cd lerinizi mümkün olan en düşük hızda yazdırın ben 8x de yazdırmayı tercih ediyorum ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor

Geri