astra cd sert süspansiyon ve konfor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usta...
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

usta...

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar bilindiği gibi astralar ve genel olarak opeller sert süspansiyona sahip bu yol tutusu ıcın cok onemlı evet virajlara falan saglam gırıyosun lakın bu konforu ne kadar etkılıyo araçtan zevk alamama derecesınde etkılıyomu astra cd kullananlar araclarının konforundan memnunmu bozuk yollarda ozellıkle tesekkurler

valla ben 70 le viraja girdim opel astra g hb kasa yarı keskin bir viraj zor toparladım dahada hayatta girmem öyle hızlarda sözde çok güvenilirdi :D gülüyorum hala aynı aracı kullanıyorum genel olarak iyi ve konforsuz bir araç ama çokda şu söze inanmayın süspansiyonları sert olduğu için yol tutuşu iyi :D hep aynı muhabbet

ferhat no panic çoğu araca on basar.çeliğinden tut direksiyon süspansiyon kapı gergilerine kadar herşeyi serttir. nadir in söylediği gibi çok güvenmeyip tedbirli olacaksın

Her şeyin başında tedbir teknoloji vız gelir ;)

aynen çok doğru ama işde duyuyorum ve görüyorum bazı saçmalıklar ve fiyaskolar çok opel e binmeyen adamlardan genelde duyuyorum yok efendim kronik problemleri var camı bozulur kronik derler kapı kilidi bozulur kronik derler opel piyasadaki son sistem araçlarla yarışabilicek bir araç kaporta konusunda konuşmaya bile gerek yok ama elektronikde tırt hatta çok tırt bir araç süspansiyonları yani konforuda çok dandikdir son çıkan aracıda aynı ama bunu biz neymiş efendim yol tutuşu felan diyoruz :D komik adamın da dediği gibi herşeyin başı tedbir

valla ben 70 le viraja girdim opel astra g hb kasa yarı keskin bir viraj zor toparladım dahada hayatta girmem öyle hızlarda sözde çok güvenilirdi :D gülüyorum hala aynı aracı kullanıyorum genel olarak iyi ve konforsuz bir araç ama çokda şu söze inanmayın süspansiyonları sert olduğu için yol tutuşu iyi :D hep aynı muhabbet

şöför çok büyük etken tabiki tecrübe de
geçen hafta antalya ankara arası seyahat yaptım astra sedan aracımla 4 kişi bagaj dolu şekilde yol tutuş olarak yeni eski binlerce araca göre kral, bilenler bilir köroğlu ve çubuk belindeki virajları rahat 110-120 girdim banamısın demedi yeterki viraja doğru şekilde girin ankara dönüşte önümde giden bir passat 2,0tdi virajlara frenle giriyordu özellikle dikkat ettim oysaki onunla aşağı yukarı aynı hızda gitmeme rağmen ben frene dahi dokunmuyodum yani altınızdaki en üst model bir mercedes de olsa doğru şekilde kullanmazsanız en kötü yol tutuşa sahip diyebilirsiniz

Geri