astra cdtı ş.içi 6.7 yakıyor. delireceğim.. bu nasıl tasarruf.millet 150krş yakıyomuş

edebiyatci76

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ne olduysa abime arabayı verdim onda bir hafta kaldı sonrada hava filtresini yağını balatasını değiştim valal billa yakıtı arttı. ben azalacağına arttığını gördüm bu nasıl iş

kak kilometrede araç ? hangi marka yakıt kullanıyorsunuz

42binde shell euro diesel

yüksek devirli mi kullanıyorsunuz aracı? eğer sürüş tarzından kaynaklanmıyorsa iyi bit teknik tavsiyeye ihtiyacınız var.

yok kardeş sürüş tarzım gayet normal devirli kullanırım 10 senedir kullanıyorum araçı. ne oldu anlamadım valla çok yakıyor

teknik destek derken ???

havaların soğuması yada kısa mesafe de motor ısınmadan az ve kısa km yapıyorsanız ondan olabilir

gaza yarımdan fazla basıyosanız ilk kalkışlarda yarım gazdan fazla basıp gidiosanız yada bulunduğunuz yerde çok dur kalk yapıyosanız olabilir

2000 devir bizim astralar için ideal sürüş deviri ne fazla bagırtıyorsunuz gürültü olmuyor nede yakıt tuketımı duz yolda 4.7 lere kadr düşen anlık olarak yokuş aşagı ınerken vıtes buyultup gazdan ayagınızı cekmeneızı tavsıye ederım frenı pek kullanmayın vıtes ıle yavaşlayın ayrıca şunuda unutmayın kı yokuş aşagı boşta ınmektense hızınıza gore vıteste gıtmek daha saglıklı ve tasarruflu olcaktır eski kafa bbam kulanıyor bir hafta ort tüketim 6.5 bazen artıyor ben kullanıyorm 5.6 maksımım 5.8

1,3 den daha nasıl bir ekonomi beklenebilrki? zaten en az yakacağı 6,4 lt/100 km. buda favrika verisi :D e bu şartları sağlayamayacağına göre (Fabrika şartlarıı) 6,5-6,7 tüketmen gayet normal. fazla üzme kendini.

Son düzenleme:
astra cdti 150 kuruş yakmaz ş.içi.

Geri