Astra clasic cdti 100k da satmalımıyım

DarthWider

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaşlar,

iş yerinde kullandığım Astra clasic cdti 2010 model aracım 100.000km ye dayandı, aracımın tüm bakımlarını yetkili serviste ve zamanınıda yaptırıyorum bu güne kadarda hiç bir sorun çıkartmadı ama hem garantisi bitti hemde kilometresi bayağı bi yükseldi, bu sebepten aracı satsammı yoksa kullanmaya devam mı etsem karar veremedim.

Sizce araç sorun çıkartana kadar kullanmaya devam etmelimiyim yoksa aracımın hem bir önceki kasa hemde kilometresinin yükselmesinden dolayı 2. eldeki değeri daha çok düşüp arıza çıkartma ihtimalinide düşünürsek satmazsam dahamı çok zarar ederim.

Uzmanlardan yorumları bekliyorum :) 

Ynt: Astra clasic cdti 100k da satmalımıyım

kilometre yükseldikçe elden çıkarmanız zorlaşıcaktır bunu göz önüne alın bence,ben olsm imkanlar el verdiğince elimden çıkarmaya bakardım

Eğer aracı itina ile kullanıp, bakımlarını düzenli olarak belirtilen periotlarda yaptırıp, yakıtı belirli yerlerden aldıysanız en az bir o kadar daha kilometre yaparsınız ancak özellikle dizel araçlar 150 bin km den sonra ciddi değer kaybı korozyonuna uğruyor bilginize

imkanınız var ise değiştirmekte fayda vardır diye düşünüyorum...100000 km de satmak en mantıklısı !!

150 bin lere dayanınca değer olarak çok daha fazla düşecektir. İmkanınız ve buna ayıracak bir miktar paranız var ise
değiştirmek en mantıklı seçenek
95bin  lerde olsa çok daha rahat ve değerinde satılabilirdi.

bence dizel araçlarda 100.000 görmeden satılmalı. ben 145.000 de eski kasa caddy'mi satarken (ki boyasız dı) nelere sahit oldum. belli bir km'den sonra dizel masraf acıcaktır diye fiyat kırıyor alıcılar. bence su an satmak icin ideal bi zaman sahibinden'e koyun 2haftaya satılır satılır... opel dizel araçlar hemen gidiyor. siz de bi şansınızı deneyin eğer istediginiz rakam verilirse nakite döndürmüş olursnuz

Geri