astra classic 1.4 toplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lecwan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lecwan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba forumda yeniyim fikirlerinize ihtiyacım var

bana 1 aya kadar astra classic hatchback 1.4 gelecek, içi temiz yanlız araç biraz hırpalanmış marbiyeler çizik ve hasarlı, birkaç yerden de ufaklı darbe yemiş benim bu araba üzerinde yapmak istediklerim stoplar ve farları karartmak plastik jantları çelik jantlarla değiştirmek cam filmi taktırmak boyasını eski görünümmüne kavuşturmak belki spoyler takmak yani spor görünüme getirmek, iyi bir motor bakımından geçirip binilebilecek temiz bir araç haline getirmek.

bu onarımları ve eklemeleri itinayla yapacak bildiğiniz yerler varmı
artı nasıl bir jant ve spoyler önerirsiniz. aracın rengi gri.

+

motor malum 1.4, çok parça işine girmeden performansı nasıl yükseltebilirim.

hayırlı olsun ben bir yer biliyorum eğer istanbuldaysan yardımcı olurum telefonunu yazabılırım iyi forumlar

istanbuldaysanız... OPC SERVİSİ VAR maslak oto sanayisinde yetkililer...orada detaylı sekılde yaptırılabilir . 1*2 kez gıtmıslıgım var..

ss

evet kardesım bende astra 1,4 classık war we ınankı benım aracımınperformansı cok gusel bu arcaların mofolt cıkısı 4 ılk susturucu ıptalı we bu sıstemı cıft performans eksozuyla motorda kı deqısmı fark edersn ben aracımı satıyorum ıstersen msn ekle fotoları gosterıyım ? mylowe2692@hotmail.com

arkadaşlar merhaba forumda yeniyim fikirlerinize ihtiyacım var

bana 1 aya kadar astra classic hatchback 1.4 gelecek, içi temiz yanlız araç biraz hırpalanmış marbiyeler çizik ve hasarlı, birkaç yerden de ufaklı darbe yemiş benim bu araba üzerinde yapmak istediklerim stoplar ve farları karartmak plastik jantları çelik jantlarla değiştirmek cam filmi taktırmak boyasını eski görünümmüne kavuşturmak belki spoyler takmak yani spor görünüme getirmek, iyi bir motor bakımından geçirip binilebilecek temiz bir araç haline getirmek.

bu onarımları ve eklemeleri itinayla yapacak bildiğiniz yerler varmı
artı nasıl bir jant ve spoyler önerirsiniz. aracın rengi gri.

+

motor malum 1.4, çok parça işine girmeden performansı nasıl yükseltebilirim.

evet kardesım bende astra 1,4 classık war we ınankı benım aracımınperformansı cok gusel bu arcaların mofolt cıkısı 4 ılk susturucu ıptalı we bu sıstemı cıft performans eksozuyla motorda kı deqısmı fark edersn ben aracımı satıyorum ıstersen msn ekle fotoları gosterıyım ? mylowe2692@hotmail.com

arkadaşlar ikinizde kendinizi tanıtmamışsınız dolayısıyla opelim net kurallarına uymamışsınız tanıtmamakla elbette birşey olmaz ama forumun düzeni saygınlığı kurallara uyularak sağlanabilir kendinizi üye arşivinde tanıtmanız gerekir aksi durumda yöneticiler konularınızı kapatır .bilginize

Geri