Astra Cosmo 2006 ve ötesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Papirus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Papirus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel Astra Cosmodan elektrikli katlanabilir yan aynaları ve lastik basınç ölçüm sistemini de mi kaldırdı?

Katalogların hiçbirisinde bunlara dair bir ibare kalmamış. Opel elegance donanım seviyesini iptal ettiğinde bütün üst seviye araçların donanımını cosmoya yükselttiğini zannetmiştim, demekki cosmoyu elegance seviyesine düşürmüş ve cosmo diye bize yutturuyor.

ama eski cosmolarda..
cosmo alip herseyi paket aliyosun
onceden cosmada xenon standart iken simdi paket

opel fiyatları çaktırmadan yükseltmeye çalıştı.bunda da gayet başarılı oldular.daha öncesinin cosmo paketi adı altında satılan donanımı şimdiki donanımda almak isteseniz fiyat farkını merak ediyorum.ids plus bile paket haline getirildi ki bence en önemli özelliklerinden biriydi ids plus...

Aslında yeni nesil arabalarda xenon falan artık standart donanım olması lazım bence ... :mad:

dewilking08' Alıntı:
opel fiyatları çaktırmadan yükseltmeye çalıştı.bunda da gayet başarılı oldular.daha öncesinin cosmo paketi adı altında satılan donanımı şimdiki donanımda almak isteseniz fiyat farkını merak ediyorum.ids plus bile paket haline getirildi ki bence en önemli özelliklerinden biriydi ids plus...
Katılıyorum....

mdellal' Alıntı:
Aslında yeni nesil arabalarda xenon falan artık standart donanım olması lazım bence ... :mad:

+100000 bencede cok iyi olur yaw

mdellal' Alıntı:
teknikelektronikci' Alıntı:
+100000 bencede cok iyi olur yaw
kesinlikle katılıyorum... o kadar para koyup alıyoruz araçları ama xenon standart olmuo... bu nası iştir yaaa:mad:

Geri