astra da böyle sorun olur mu?

ontuarey78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba benim 2004 model astra enjoy 1.6 model arabam 1 hafta önce motor arıza ışığını yaktı. servise götürdüm tech 2 cihazına bağladılar cihaz fan rölesi 2 düşük sinyal arızası verdi. fan ı cihaz ile çalıştırabiliyorlar, röleleri kontrol ettiler ancak tüm bu parcaların düzenli olarak çalıştığını söylediler. sorunun beyinde olduğunu ve bunun değişmesi gerektiğini söylediler ki bu da çok masraflı. arabayı şu anda kullanıyorum. herhangi bir sorunu yok ama o ışık kalkıştan 6-7 km sonra yanmaya başlıyor. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

bı sıkıntı olmaz fan calısır ama arıza verır sorun buyuk ıhtımal beyınde

sorun çözülmedi ama ilginize teşekkür ederim

araba normal olarak çalışıyor ancak o ışığın tech 2 cihazı ile silinemesi beni üzdü. opel gibi bir markanın böyle bir hata vermesini anlayamıyorum. evedeki bilgisayarı reset leyebiliyorsunuz ama bu arıza silinemiyor. işin garibi araba sabah ilk kalkışta ışık yanmıyor ama 5 dk sonra yanıyor bu ışığın kaybolması için illaki ecu nun değişmesimi gerekiyor. opel in bu kadar basit bozulabilecek bir parça hem de arabanın en önemli parçasını ürettiğini düşünmüyorum. sonuçta bir program donanım sağlam ama yazılımda bir hata var sanırım. ama bu sorunu tech 2 nin halledememesi garip geldi bana.
ilginize çok teşekkür ediyorum. bu sitede gerçekten seviyeli iletişim kurulabiliyor.

valla aykut geçmiş olsun. şimdi dediklerinin bir kısmında haklısın. ama şunu bilmek gerek elektronik bu. ne zaman arıza verip vermiyceğini kimse bilemez. tabiki bu mantıkla araç üretmiyorlar. ellerinden gelen en kaliteli, sorunsuz ürünü vermeye çalışıyorlar. şimdi burda opel i suçlamak bana göre pek doğru değil. sonuçta birçok kişide astra var. ben 3 yıldır kullanıyorum astra h ve yeni aracımda astra sedan. bende de motor arıza lambası 2 kere yandı. en son yanmasının sebebini tam olarak bulamadılar. ama gaz kelebeği flan demizlediler. tech 2 den sildiler.bidaha yanmadı. neyse bu sorun beyinden olabilir tabiki. belki beyin büyük bir sorun gibi algılıyor ve sildirmiyor. sonuçta beyin güvenlik için birçok sensörü kontol ediyor. bazı hataları sildirmiyor. illa düzeltilmesini istiyor. malum bizim opel servisleride pek bi tecrübeli. hemen beyin bozuk demişler. ben olsam bu alman oto beyinlerinin tamir eden çok iyi ustalar var. hatta adam sana bozuk olup olmadığını söylüyor. bende bir link var. bak istersen:

http://www.mertotoelektronik.com.tr/hizmetler.htm

Geri