Astra Da Emniyet Kemeri Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bnm astra classc te nedense sürücü emniyet kemri,taktıktan sonra bırakınca geriye çok yawaş çekiyorrr
sizce nasıl çözülür bu basitt sorunn?

bazı araclara kıyasla opeller yavas ve yumusakca sarra kemerı bunda bı soru nyok halıyle onunda bı asınma surecı var en sonlara dogru sarayamabılıyor elınle bıraz ıtekleyecen tamırı mumkun olmayabılır bırde kemerde kırılma kenarlarında katlnama gıbı durumlar varsa sıkısabılır

ewt arkadaşm sağdakine göre daha yawaş sarıoo.ama bnm şu sıralar servise gtme imkanım yokk,bu yüzden kendm nasıl yapablrm sölersenz çok sewnrmm

gokalp' Alıntı:
sağtaraf takine göre daha yavaşmı sarıyor ?

yaylı bi mekanızma wardır tamir ederler

benim calibrada hiç sarmıyo elle itiyoruz paspasta sürünüyo kemerler bana da yardım lutfen

hocam bugün opelin servisine gttm,adamlar koltuğu faln sökmemiz lazım dedilerr,bnde vazgeçtmm,böyle basit bir sorun için koltukmu sökülür yaww
bunun daha kolay yolu yokmu yawwwww???:mad:

gokalp' Alıntı:
sanayide bilen birine gösterceksiniz en sağlamı o ama topuya bileceğini düşünüyosan aç bi bak belki basit bişeydir

içinde zemberekle saran bi aksam var. o zemberek açılmıştır. yani zamanla gevşemiştir. söküp zembereği gerdirmek gerekir. ama bence gereksiz kafaya takacak bişe diil ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri